Durex Condooms

Durex Condooms

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Veilig vrijen doet u met een condoom. Dit voorbehoedsmiddel beschermt zowel tegen een ongewenste zwangerschap als tegen seksueel overdraagbare aandoeningen. Wie denkt dat een condoom het vrijplezier doet verminderen, heeft het mis: Durex produceert zeer sterke, maar ultradunne condooms die u nauwelijks voelt zitten. Meer info

Laagste prijs
€ 10,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken

Wat zijn Durex condooms?

Veilig vrijen doet u met een condoom. Dit voorbehoedsmiddel beschermt zowel tegen een ongewenste zwangerschap als tegen seksueel overdraagbare aandoeningen. Wie denkt dat een condoom het vrijplezier doet verminderen, heeft het mis: Durex produceert zeer sterke, maar ultradunne condooms die u nauwelijks voelt zitten. Bovendien zijn er diverse soorten condooms verkrijgbaar die voldoen aan verschillende specifieke behoeften. U kunt Durex condooms online bestellen bij drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Een condoom is een van de meest gebruikte anticonceptiemiddelen. Het sperma wordt door het condoom opgevangen, waardoor er geen bevruchting kan ontstaan. Daarnaast is een condoom nog altijd het enige voorbehoedsmiddel dat beschermt tegen een geslachtsziekte. Seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s) als chlamydia, gonorroe, hpv en hiv kunnen vervelende klachten geven, en op de duur zelfs leiden tot ernstige complicaties. Zo kunt u van chlamydia verminderd vruchtbaar worden en kan een onbehandelde hiv-infectie leiden tot de ziekte aids. Een soa kan zich verspreiden via sperma, bloed en vaginaal vocht. Door te vrijen met een condoom voorkomt u dat u in aanraking komt met besmet lichaamsvocht. Op die manier is de kans dat u een geslachtsziekte oploopt of verspreidt zeer klein. Soa’s zijn ook overdraagbaar via anale of orale seks. Draag daarom een condoom bij alle seksuele handelingen.

Hoe gebruikt u Durex condooms?

Een Durex condoom wordt als volgt gebruikt:

 • Haal het condoom uit de verpakking en rol deze voorzichtig over de stijve penis, terwijl u met een hand het reservoir aan het topje van het condoom dichtknijpt.
 • Breng het condoom altijd pas aan als de penis helemaal stijf is.
 • Verwijder na de geslachtsgemeenschap het condoom voordat de penis slap wordt, en houdt het condoom bij de rand vast als u de penis terugtrekt. Zo voorkomt u dat er sperma weglekt uit het condoom.
 • Controleer het condoom na gebruik op eventuele lekkages en gooi het in de vuilnisbak.
Let op: lees voor gebruik altijd de volledige aanwijzingen in de bijsluiter of op de verpakking. Een condoom is alleen veilig als het gebruikt wordt volgens de voorschriften van de fabrikant!

Welke Durex condooms zijn er?

Bij drogisten die samenwerken met Dokteronline.com kunt in diverse soorten Durex condooms online bestellen, waaronder:

 • Durex Natural: het klassieke condoom van natuurlijk rubber, voor vertrouwde zekerheid. Dankzij het Easy-On model is dit condoom makkelijk in gebruik.
 • Durex Performa: bevat een glijmiddel met bestanddelen die de penis en eikel iets minder gevoelig maken, zodat het orgasme makkelijker kan worden uitgesteld. Ideaal voor een lekkere lange vrijpartij.
 • Durex Feeling Ultra Sensitive: gemaakt van ultradun materiaal, waardoor het contact met uw partner nog intenser wordt.
 • Durex Taste Me: vrolijk gekleurde condooms in vier verschillende fruitsmaakjes. Zeer geschikt voor orale seks.
 • Durex Real Feeling: latexvrije condooms met anatomische Easy-On vorm. Voelen aan als een tweede huid, waardoor het lijkt alsof u zonder condoom vrijt.
Naast condooms kunt u bij de samenwerkende drogisten ook andere Durex producten kopen die een vrijpartij nog leuker en lekkerder maken. Denk bijvoorbeeld aan Durex Play glijmiddel of Durex Play stimulators.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Durex Condooms

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven