Easyline Eiwit Afslank

Easyline Eiwit Afslank

Met de eiwitshakes van Easyline kunt u snel en verantwoord afvallen. Eiwitten (proteïnen) geven een langdurig verzadigd gevoel. Dat komt omdat het lichaam er vrij lang over doet om eiwitten te verteren. Meer info

Kosten vanaf
€ 22,20
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

 • iDeal
 • Billink
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Dienst
Kosten opdracht *
Dienst – Kosten opdracht *

Wat is Easyline Eiwit Afslank?

Met de eiwitshakes van Easyline kunt u snel en verantwoord afvallen. Eiwitten (proteïnen) geven een langdurig verzadigd gevoel. Dat komt omdat het lichaam er vrij lang over doet om eiwitten te verteren. Hierdoor krijgt u minder snel honger en heeft u minder behoefte aan voedsel, snacks of snoep. Als u daarnaast ook nog eens minder koolhydraten eet, gaat het afvallen nog sneller. Easyline Eiwit Afslank is geen maaltijdvervanger: u kunt bij het gebruik van de shakes gewoon (maar wel verstandig) blijven eten. U kunt Easyline Eiwit Afslank bij uw eigen drogist kopen of u kunt aan ons de opdracht geven om dit op uw naam te regelen bij een geregistreerde EU-drogisterij. 

Waar wordt het product voor gebruikt?

Afslanken en op gewicht blijven is een hele opgave. Wie honger heeft, heeft al snel de neiging om meer te eten dan hij of zij van plan was. Bovendien ondermijnt honger de motivatie. Een dieet volhouden is dan bijna een onmogelijke opgave. De shakes van Easyline hebben een hoog eiwitgehalte en zorgen voor een vol gevoel, waardoor u mogelijk minder trek heeft en minder eet. U hoeft niet bang te zijn dat u hierdoor te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt: Easyline Eiwit Afslank bevat een scala aan toegevoegde vitamines en mineralen. Zo blijven uw energieniveau en weerstand goed op peil en voelt u zich fit. Daarnaast bevat het poeder toegevoegde ingrediënten die het afvalproces stimuleren, waaronder:

 • L-carnitine: helpt vetzuren te verbranden en ondersteunt de energieproductie.
 • Hydroxycitroenzuur: helpt de omzetting van suikers naar vetten te verminderen.
 • Glutamine: helpt vetopslag tegen te gaan.
 • Mariadistel: stimuleert de spijsvertering en de stoelgang.

De uitgekiende samenstelling van Easyline Eiwit Afslank zorgt ervoor dat u de overtollige kilo's makkelijker kwijtraakt.

Hoe gebruikt en doseert u Easyline Eiwit Afslank?

Easyline Eiwit Afslank bestaat uit een poeder dat met water of magere melk vermengd wordt door een smakelijke vanilleshake. U gebruikt het product als volgt:

 • Tweemaal daags een kwartier voor de maaltijd (ontbijt en avondeten) drie volle eetlepels poeder mengen met water of magere melk. Roer tot er een shake ontstaat. Drink de shake direct op.

Probeer bij het gebruik van de shakes minder koolhydraten (brood, pasta, rijst, aardappels, meel, suiker) te eten. Volg bijvoorbeeld de Dokter Frankmethode of een ander koolhydraatbeperkt dieet. Op die manier heeft u het meeste profijt van dit afslankmiddel. Drink ook veel water: dit helpt de afvalstoffen sneller af te voeren.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik Easyline Eiwit Afslank niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen. Het volgen van een dieet wordt afgeraden aan zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Dit product is niet bedoeld voor kinderen.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Easyline Eiwit Afslank

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven