Echinaforce

Echinaforce

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Echinaforce bevat extracten van de Echinacea purpurea (rode zonnehoed), een plant uit Noord-Amerika die al eeuwenlang bekend staat om zijn weerstandverhogende eigenschappen. De Zwitserse therapeut A. Meer info

Laagste prijs
€ 8,20
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken

Wat is Echinaforce?

Echinaforce bevat extracten van de Echinacea purpurea (rode zonnehoed), een plant uit Noord-Amerika die al eeuwenlang bekend staat om zijn weerstandverhogende eigenschappen. De Zwitserse therapeut A. Vogel bracht zaden van deze plant mee naar Europa en ontwikkelde vervolgens Echinaforce, een product dat de weerstand versterkt. Dit kruidenpreparaat is een van de meest gebruikte voedingssupplementen. Vanwege de plantaardige samenstelling mag Echinaforce ook door kinderen worden gebruikt. U kunt dit voedingssupplement zonder recept bestellen.

Waar wordt het medicijn voor gebruikt?

Echinaforce wordt gebruikt bij griep en verkoudheid, en kan ook preventief worden ingenomen om de weerstand te verhogen. De Echinacea plant stimuleert het immuunsysteem. Dit zorgt ervoor dat het lichaam zich beter kan wapenen tegen ziekmakende virussen en bacteriën. Zo bent u minder vatbaar voor aandoeningen als griep en verkoudheid. Heeft u toch een virus te pakken, dan helpt dit middel het lichaam sneller te herstellen. Dankzij Echinaforce heeft u minder last van keelpijn, niesbuien, hoesten, een loopneus en andere klachten.

Hoe gebruikt u Echinaforce?

A. Vogel Echinaforce is in veel varianten verkrijgbaar. Er zijn onder andere Echinaforce tabletten, kauwtabletten en druppels. Daarnaast is er ook Echinaforce hotdrink, een krachtige siroop waarmee u in een handomdraai een weldadige warme drank maakt. Echinaforce Junior is speciaal ontwikkeld voor kinderen. In de bijsluiter van het product leest u precies hoe u Echinaforce gebruikt. Neem dit voedingssupplement bij voorkeur een half uur voor de maaltijd in.

Dosering

Gebruik Echinaforce volgens de aanbevolen dosering die wordt vermeld in de bijsluiter of op de verpakking. Over het algemeen is twee- tot driemaal daags innemen voldoende. Bij acute klachten kunt u deze dosering verhogen. Volg hierbij de aanwijzingen in de bijsluiter. Echinaforce kan zonder bezwaar voor langere tijd gebruikt worden, mits de aanbevolen dosering niet wordt overschreden.

Bijwerkingen

Echinaforce is een plantaardig geneesmiddel. Er zijn van dit medicijn geen bijwerkingen bekend. Mocht u desondanks last krijgen van klachten, raadpleeg dan een arts.

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?

Gebruik Echinaforce niet als u overgevoelig bent voor echinacea of een van de gebruikte hulpstoffen. De Echinaforce druppels bevatten alcohol. Gebruik dit product daarom niet als u geen alcohol verdraagt of mag gebruiken, en geef het liever niet aan jonge kinderen.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol

Overleg met de arts over het gebruik van Echinaforce tijdens een zwangerschap of het geven van borstvoeding.

Er gelden geen waarschuwingen wat betreft rijvaardigheid en het gebruik van alcohol.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Echinaforce

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven