Emla Creme (tube)

Emla crème bestellen bij samenwerkende apotheken


Emla crème bevat lidocaïne en prilocaïne: stoffen die de huid tijdelijk verdoven. Dit product wordt veel toegepast bij kleine medische ingrepen. Artsen en verpleegkundigen gebruiken het bijvoorbeeld bij het maken van hechtingen, het verschonen van verbanden of het aanleggen van een infuus. Ook bij de tandarts en in de tattoo shop wordt gebruik gemaakt van huid verdovende producten. Emla crème bestellen bij een apotheek kan ook voor premature ejaculatie, oftewel een te snel klaarkomen.

Vroegtijdige zaadlozing: Emla crème bestellen bij een apotheek

Premature ejaculatie is de officiële benaming voor vroegtijdige zaadlozing. Bij deze aandoening komt de man te snel klaar, vaak al binnen een minuut nadat de seksuele handelingen begonnen zijn. Veel mannen hebben hier af en toe last van. De zaak wordt pas vervelend als premature ejaculatie heel vaak of zelfs altijd plaatsvindt. Vroegtijdige zaadlozing kan dan leiden tot veel frustratie en onzekerheid, zowel bij de man als bij zijn partner. Emla crème bestellen bij een apotheek helpt deze situatie te verbeteren.

Hoe werkt Emla crème?

Een voortijdige zaadlozing wordt meestal veroorzaakt doordat de penis erg gevoelig is voor prikkeling. Doordat Emla crème de huid van de eikel en penis licht verdooft, worden er minder prikkels ervaren. Hierdoor ontstaat er meer beheersing over het bereiken van een hoogtepunt en kan de zaadlozing beter worden uitgesteld. Emla crème heeft overigens geen enkele invloed op de kwaliteit van het orgasme.

Emla crème wordt als volgt gebruikt:
  • Smeer een uiterst kleine hoeveelheid crème op de huid van de eikel en de penis. Doe dit vlak voordat u met de seksuele handeling wilt beginnen, maar laat de crème eerst minimaal vijf tot vijftien minuten intrekken.
U kunt de dosering aanpassen, overleg dit met een arts. Merkt u dat de zalf te sterk werkt, dan gebruikt u de volgende keer minder. Hebt u meer verdoving nodig, dan kunt u meer zalf gebruiken. Het verdovende effect van de crème neemt na verloop van tijd (afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid) vanzelf af.

Veilig Emla crème kopen bij een samenwerkende apotheek

Als u online Emla crème bestellen wilt, moet u wel een paar dingen in de gaten houden. Er zijn op internet namelijk heel wat onbetrouwbare webwinkels te vinden. Beperk het risico op oplichting of nepmedicijnen en let altijd op de volgende zaken:
  • Koop Emla crème of andere medicijnen uitsluitend bij een geregistreerde Europese apotheek;
  • Ga niet in op aanbiedingen via een ongevraagde email. Goedkope geneesmiddelen zijn vaak nep;
  • Emla crème is een receptplichtig middel. Een betrouwbare online partner zal u daarom altijd om een recept vragen of een online consult uitvoeren. Gebeurt dit niet, dan is de boel niet te vertrouwen.

Emla crème bestellen bij samenwerkende apotheken

Emla crème kopen bij apotheken die met Dokteronline.com samenwerken heeft veel voordelen: het is snel, discreet en veilig. Omdat Emla crème een receptplichtig geneesmiddel is, wordt u in contact gebracht met een samenwerkende arts, die eerst een online consult uitvoert. Vervolgens wordt het recept uitgeschreven en wordt de medicatie direct door een samenwerkende apotheek verzonden in een neutrale verpakking. Bestelt u Emla crème vandaag nog bij een apotheek, dan heeft u dit geneesmiddel binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.