Emla Creme (tube)

Emla crème ervaringen


Emla crème bevat ingrediënten die de huid tijdelijk verdoven (lidocaïne en prilocaïne). Deze zalf wordt dan ook veelvuldig gebruikt in huisartsenpraktijken, ziekenhuizen en tattoo shops. De crème werkt ook heel goed bij premature ejaculatie, oftewel vroegtijdige zaadlozing: een aandoening waarbij de man ongewild erg vroeg klaarkomt. Voortijdige zaadlozing kan voor veel frustratie en onzekerheid zorgen, en komt de relatie met de bedpartner vaak niet ten goede. Emla crème kan een premature ejaculatie voorkomen. Dit product heeft al menig man aan een betere beheersing van de zaadlozing geholpen.

Emla crème gebruikerservaringen

Wij krijgen regelmatig berichten over Emla crème ervaringen toegestuurd. Hieronder leest u een aantal van deze reviews.

Frank I Utrecht:
Uitstekend hulpmiddel om zaadlozing tijdens vrijen daadwerkelijk enige tijd uit te stellen (afhankelijk van juiste dosering). Ons seksleven beleeft dankzij dit middel een boost.

Abc I Nederland:
Kan kort maar krachtig zijn, het werkt voor het uitstellen van de ejaculatie. Het verdooft en u heeft zelf in de hand hoeveel u het wil laten verdoven. TOP product. Moet zeggen dat het erg duur was, maar een grote frustratie is wel deels verminderd! Overigens doe je lang met een tube.

B. Graan I Haarlem:
Dit werkt ook goed voor lokale verdoving van gevoelige plekken voor tattoos. Zo is de zit langer uit te houden en hoef je minder sessies terug te komen. De verdoving duurt wel maar een half uur tot een uur en daarna komt het gevoel terug.

M. Hego I Eindhoven:
Fantastisch! Dit had ik echt veel eerder willen ontdekken. Werkt echt tegen vroegtijdige zaadlozing. Nu voortaan een behoorlijk stuk langer en meer ontspannen genieten. Voor mij een grote meerwaarde deze Emla crème!!!

Meer gebruikerservaringen leest u op de productpagina. Wilt u ook uw Emla crème ervaringen delen, schrijf dan een review!

Het voordeel van Emla crème

Veruit de meeste Emla crème ervaringen zijn positief. De mannen die dit product gebruiken om een voortijdige zaadlozing te voorkomen, zijn erg enthousiast. Het grote voordeel van Emla crème is dat het naar behoefte te doseren is. De ene penis is nu eenmaal gevoeliger dan de andere. Door de hoeveelheid crème iets aan te passen, creëert u precies de juiste verdoving. Andere pluspunten die gebruikers in hun Emla crème ervaringen melden, zijn de snelle inwerktijd en de geringe hoeveelheid bijwerkingen. Lees meer informatie in de bijsluiter.

Emla crème gebruiken

Het gebruik van Emla crème is heel eenvoudig. Als u de volgende tips in uw achterhoofd houdt, heeft u nog meer plezier van dit product:
  • Gebruik Emla crème vlak voor aanvang van de geslachtsgemeenschap. Laat de crème eerst vijf tot vijftien minuten intrekken, dit voorkomt dat het product de geslachtsdelen van uw partner ook verdooft;
  • Begin altijd met een zo klein mogelijke hoeveelheid crème. U kunt de dosering later altijd nog ophogen in overleg met een arts;
  • Voorkom dat de crème in uw ogen komt. Was na gebruik goed uw handen;
  • Breng de crème niet aan op een beschadigde huid.
Wilt u Emla crème bestellen na het lezen van de Emla crème ervaringen? Dat kan eenvoudig bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.