Medicijnen tegen erectiestoornis zonder recept, kan dat?

Medicijnen tegen erectieproblemen zijn receptplichtig. Dat betekent dat u een recept nodig heeft om de medicatie te krijgen. Maar wat als u geen tijd of zin heeft om naar uw eigen huisarts te gaan? Wanneer u een behandeling wenst, dan kunt u die medicijnen bij uw eigen apotheek kopen of aan ons de opdracht geven om dit op uw naam te regelen bij een geregistreerde EU-apotheek. Bij receptplichtige medicijnen regelen wij ook een consult voor u met een echte geregistreerde EU-arts.

Wat is een erectiestoornis?

We spreken van een erectiestoornis of impotentie als de penis ondanks seksuele prikkeling niet stijf wordt, of niet lang genoeg stijf blijft om geslachtsgemeenschap te hebben. Erectieproblemen komen vaak voor en kunnen onder andere de volgende oorzaken hebben:

  • Lichamelijke aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, diabetes of oververmoeidheid;
  • Psychische factoren zoals stress, faalangst of prestatiedrang;
  • Bijwerkingen van bepaalde medicijnen;
  • Overmatig drugs- of drankgebruik.

Er bestaan diverse medicijnen die erectieproblemen aanpakken.

Waar kan ik medicijnen tegen erectiestoornis kopen?

Wilt u van die falende erecties af, maar heeft u nog geen recept voor een medicijn? U kunt deze medicijnen bij u eigen apotheek kopen. Ziet u dat niet zitten? Het is ook mogelijk om een opdracht te plaatsen bij Dokteronline.com. Dokteronline.com brengt u in contact met geregistreerde EU-artsen en apotheken. Bij receptplichtige medicijnen regelen wij ook een consult voor u met een echte geregistreerde EU-arts. Lees hier hoe het werkt.

Dokteronline.com is een volledig onafhankelijke, informatieve website en daarnaast een onlineservice voor consumenten. Wij bieden zelf geen producten of zorgdiensten aan, maar zorgen er op uw verzoek voor dat u veilig, snel en discreet in contact kunt komen met geregistreerde EU-artsen en/of echte producten kunt krijgen van goede gecontroleerde onafhankelijke EU-apotheken. Indien gewenst, regelen wij voor u ook een consult met echte geregistreerde onafhankelijke EU-artsen.

Discreet

Na het invullen van de vragenlijst ten behoeve van het artsconsult kunt u aangeven welke behandeling uw voorkeur heeft. Direct nadat u uw aanvraag heeft ingevuld, kijkt één van de deskundige artsen naar uw klacht en uw medische geschiedenis. Vervolgens beoordeelt de arts de door u opgegeven voorkeursbehandeling. Wees er daarbij op bedacht, dat de arts op basis van zijn eigen diagnose van deze voorkeursbehandeling kan afwijken een bindend advies over de door u gewenste medicijnen. Een positieve beoordeling betekent dat u een recept krijgt voorgeschreven. U hoeft niets meer te doen. Het recept van de arts wordt – overeenkomstig uw opdracht – doorgestuurd naar één van de apotheken waartoe wij toegang hebben. Uiteraard verloopt dit proces in volledige discretie. De apotheek verzendt vervolgens uw producten, die u een paar dagen later in huis heeft.

 

Get more information