Eucerin Hyaluron-Filler

Eucerin Hyaluron-Filler

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Eucerin Hyaluron-Filler huidverzorgende crèmes verminderen rimpels en diepere lijnen. Het werkzame ingrediënt hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Het zorgt ervoor dat de huid vocht vasthoudt en op spanning blijft. Meer info

Laagste prijs
€ 26,20
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Eucerin Hyaluron-Filler?

Eucerin Hyaluron-Filler huidverzorgende crèmes verminderen rimpels en diepere lijnen. Het werkzame ingrediënt hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Het zorgt ervoor dat de huid vocht vasthoudt en op spanning blijft. Daarnaast bevatten de crèmes bioactieve saponine, een bestanddeel dat ondersteunend werkt bij de productie van hyaluronzuur.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Eucerin Hyaluron-Filler producten worden gebruikt om rimpels in de huid te voorkomen en te bestrijden. Hyaluronzuur komt van nature voor in bindweefsel. Het zorgt onder andere voor het volume onder de huid. Door het ouder worden neemt de productie van hyaluronzuur af. Het gevolg: de huid kan minder vocht vasthouden en zakt in, waardoor er rimpels, lijnen en groeven ontstaan. Eucerin Hyaluron-Filler vult het tekort aan hyaluronzuur van buitenaf aan, waardoor de huid zich weer strakker kan spannen en rimpels en lijnen verminderen.

Hoe gebruikt u Eucerin Hyaluron-Filler?

Eucerin heeft diverse huidverzorgingsproducten op basis van hyaluron-filler:

 • Hyaluron-filler dagcrème: geschikt voor de normale tot gemengde huid. Bevat SPF 15, waarmee de huid beschermd wordt tegen veroudering door zonlicht. Breng de crème ’s ochtends aan op een gereinigde huid en masseer het product zachtjes in.
 • Hyaluron-filler dagcrème voor de droge huid: met extra hydraterende bestanddelen die de droge huid kalmeren. Te gebruiken zoals de gewone dagcrème.
 • Hyaluron-filler nachtcrème: bevat dexpanthenol, een stof die het huidherstellende vermogen stimuleert, en twee soorten hyaluronzuur-moleculen die de huid doelgericht van binnenuit opvullen gedurende de nacht. Aanbrengen op een schone huid. Vermijd de huid rond de ogen.
 • Hyaluron-filler oogcrème: speciaal ontwikkeld voor de tere huid rond de ogen. Bevat een specifieke formule die kraaienpootjes tegengaat. Breng de crème aan rond de ogen en masseer het product licht in. Zorg ervoor dat de crème niet in de ogen komt.
 • Hyaluron-filler concentraat: intensief werkend serum dat de huid een extra dosis hyaluronzuur geeft. Breng een kleine hoeveelheid serum aan op de rimpels of lijntjes voordat u de Hyaluron-filler dag- en nachtcrème gebruikt. Gebruik 1 ampul gedurende 1 week.

Bijwerkingen

De huidverzorgingsproducten van het gerenommeerde merk Eucerin zijn ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Er zijn bij het gebruik van de Eucerin Hyaluron-Filler crèmes en het serum geen bijwerkingen te verwachten. Krijgt u toch last van bijwerkingen, overleg dan met de arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik de Eucerin Hyaluron-Filler producten niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen. Een overzicht van de samenstelling is te vinden op de verpakking of in de bijsluiter.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Eucerin Hyaluron-Filler

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven