Evisense Pro Aften Gel

Evisense Pro Aften Gel

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Evisense Pro Aften Gel verlicht de pijn die veroorzaakt wordt door aften (kleine zweertjes in de mond) of andere wondjes in de mond. De gel legt een dun filmlaagje over het wondje, waardoor de pijn afneemt en het mondslijmvlies de kans krijgt om sneller te herstellen. Meer info

Laagste prijs
€ 10,70
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *
Bijsluiter(s)

Wat is Evisense Pro Aften Gel?

Evisense Pro Aften Gel verlicht de pijn die veroorzaakt wordt door aften (kleine zweertjes in de mond) of andere wondjes in de mond. De gel legt een dun filmlaagje over het wondje, waardoor de pijn afneemt en het mondslijmvlies de kans krijgt om sneller te herstellen.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Aften zijn kleine zweertjes op het mondslijmvlies. Ze zijn te herkennen aan kleine, grijswitte bultjes op de binnenkant van de wang, op de tong of op de binnenkant van de lip. Aften kunnen pijnlijk zijn, vooral bij aanraking of wanneer u iets eet of drinkt. Evisense Pro Aften Gel zorgt ervoor dat de zweertjes beschermd worden door een filmlaagje. U heeft daardoor minder last van de aften en de wondjes kunnen op die manier ook sneller genezen.

Hoe gebruikt u Evisense Pro Aften Gel?

Was voor gebruik van Evisense Pro Aften Gel uw handen. Breng vervolgens met de vingertop een kleine hoeveelheid gel aan op het zweertje of wondje. U kunt de Aften Gel enkele keren per dag aanbrengen totdat de klachten verdwenen zijn. Lees voor gebruik de aanwijzingen in de bijsluiter of op de verpakkking.

Bijwerkingen

Er zijn bij het gebruik van Evisense Pro Aften Gel geen bijwerkingen te verwachten. Ervaart u toch klachten, neem dan contact op met de arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik Evisense Pro Aften Gel niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen. De samenstelling van dit geneesmiddel kunt u vinden in de bijsluiter of op de verpakking.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol

U kunt Evisense Pro Aften Gel in overleg met de arts veilig gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Er gelden geen waarschuwingen wat betreft rijvaardigheid of het gebruik van alcohol.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Evisense Pro Aften Gel

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven