Facetrex Facelifting

Facetrex Facelifting

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Een facelift in een potje? Facetrex Natural Facelifting maakt die droom waar. Deze verzorgende crème bevat unieke spierontspannende stoffen die expressierimpeltjes verminderen en de huid glad maken. Meer info

Laagste prijs
€ 39,20
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Facetrex Natural Facelifting?

Een facelift in een potje? Facetrex Natural Facelifting maakt die droom waar. Deze verzorgende crème bevat unieke spierontspannende stoffen die expressierimpeltjes verminderen en de huid glad maken. Andere ingrediënten in deze topcrème geven de huid haar elasticiteit, volheid en veerkracht terug, waardoor uw gezicht een ontspannen, uitgeruste en dus jongere uitstraling krijgt. Alsof u een facelift heeft gehad! Wilt u deze fijne crème zelf proberen, dan kunt u Facetrex Natural Facelifting online bestellen bij drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Naar mate de leeftijd vordert, gaat de kwaliteit van de huid achteruit. Invloeden als zonlicht, luchtvervuiling en verwarming eisen hun tol. Bovendien verliest de huid steeds meer onderhuids vet, waardoor de huid slapper wordt en lijnen en rimpeltjes zichtbaar worden.

Ouder worden hoeft echter niet automatisch te betekenen dat u er ook steeds ouder uit gaat zien. Met de juiste gezichtscrème kunt u de gevolgen van huidveroudering voorkomen en camoufleren. Veel gezichtscrèmes beloven rimpels te vervagen en de huid te verjongen. De realiteit is dat dit alleen bereikt kan worden met spierontspannende middelen, waardoor de huid niet meer in plooien kan worden getrokken en expressierimpeltjes vervagen. De meeste cosmetische producten bevatten deze ingrediënten niet. Facetrex Natural Facelifting werkt wel. Het product bevat Botaline Composition: een spierontspannende formule die verrijkt is met hyaluronzuur en peptiden. Deze samenstelling werkt effectief tegen huidveroudering en heeft een liftend effect op de huid.

Hoe gebruikt u Facetrex Natural Facelifting?

De samenwerkende drogisten hebben Facetrex Natural Facelifting online beschikbaar in verpakkingen van 50 ml. Breng de crème aan op een schone, droge huid van het gezicht, de hals en het decolleté en masseer het product licht in. De werkzame stoffen dringen diep door in de huid. Het resultaat: uw huid voelt direct gladder en steviger aan. Bij dagelijks gebruik merkt u na vier weken dat rimpels vervagen en de huid gelift is en zachter, voller en gladder aanvoelt. Facetrex Natural Facelifting is geschikt voor alle huidtypes, bevat geen synthetische of minerale oliën, parabenen of schadelijke toevoegingen en is dermatologisch getest.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Facetrex Facelifting

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven