Famosan Overgang Balans

Famosan Overgang Balans

Famosan Overgang Balans is een 100% natuurlijke formule dat helpt bij overgangsklachten. De tabletten zijn samengesteld uit drie componenten die elk hun eigen positieve effect hebben op verschillende overgangssymptomen: Zilverkaars (Cimicifuga) helpt bij nachtelijk transpireren, opvliegers en innerlijke onrust; Citroenmelisse ontspant, bevordert een gezonde nachtrust en versterkt het geheugen; Sint Janskruid heeft een gunstige invloed op stemmingswisselingen en neerslachtigheid. Meer info

Kosten vanaf
€ 18,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

 • iDeal
 • Billink
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Dienst
Kosten opdracht *
Dienst – Kosten opdracht *

Famosan Overgang Balans 60 Tabl.

€ 18,50

Wat is Famosan Overgang Balans?

Famosan Overgang Balans is een 100% natuurlijke formule dat helpt bij overgangsklachten. De tabletten zijn samengesteld uit drie componenten die elk hun eigen positieve effect hebben op verschillende overgangssymptomen:

 • Zilverkaars (Cimicifuga) helpt bij nachtelijk transpireren, opvliegers en innerlijke onrust;
 • Citroenmelisse ontspant, bevordert een gezonde nachtrust en versterkt het geheugen;
 • Sint Janskruid heeft een gunstige invloed op stemmingswisselingen en neerslachtigheid.

De uitgebalanceerde formule van Famosan Overgang Balans zorgt ervoor dat de meest voorkomende overgangsklachten met één totaalproduct op een natuurlijke manier worden bestreden. Famosan Overgang Balans is een product van Dr. A. Vogel en is zonder recept verkrijgbaar.

Waar wordt het medicijn voor gebruikt?

De overgang is de fase waarin een vrouw steeds minder vruchtbaar wordt. Meestal vindt deze periode plaats tussen het 45e en 52e levensjaar. Helaas gaat bij veel vrouwen het overgangsproces gepaard met allerlei lichamelijke en geestelijke ongemakken, zoals opvliegers, nachtelijke zweetaanvallen, slapeloosheid en wisselende stemmingen.

Hoe gebruikt u Famosan Overgang Balans?

De tabletten Famosan Overgang Balans moeten op een lege maag worden ingenomen. Kauw de tabletten niet fijn, maar slik ze door met voldoende vloeistof. Bij overgangsklachten is het ook belangrijk om uw levensstijl aan te passen. Probeer zo gezond mogelijk te eten en vermijd koffie, alcohol, verzadigd vet en suiker. Ook bewegen kan helpen om overgangsklachten te verminderen.

Dosering

Tenzij een arts anders adviseert is de gebruikelijke dosering van Famosan Overgang Balans als volgt:

 • Tweemaal daags 1 tablet voor de maaltijd innemen.

Overschrijd de aanbevolen hoeveelheid niet. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen

Famosan Overgang Balans bevat natuurlijke ingrediënten en wordt doorgaans zonder problemen verdragen. Mocht u toch last krijgen van bijwerkingen, raadpleeg dan de arts.

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?

Famosan Overgang Balans is niet voor iedereen een geschikt geneesmiddel. Gebruik dit product niet als u:

 • Overgevoelig bent voor zilverkaars, citroenmelisse, Sint Janskruid of een van de gebruikte hulpstoffen;

Sommige ingrediënten van Famosan Overgang Balans (met name Sint Janskruid) kunnen een wisselwerking hebben met andere medicijnen, waaronder bepaalde antistollingsmiddelen, antidepressiva, sommige anticonceptiepillen, luchtwegverwijders, virusremmers en hartmedicatie. In de bijsluiter vindt u een overzicht van de geneesmiddelen die een wisselwerking hebben met Famosan Overgang Balans. Gebruikt u een van deze medicijnen of twijfelt u of u Famosan veilig kunt gebruiken, overleg dan altijd eerst met een arts.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol

Gebruik dit product niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Er gelden voor dit geneesmiddel geen waarschuwingen wat betreft rijvaardigheid of het gebruik van alcohol.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Famosan Wechseljahre Balance

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven