Fixodent (Kukident)

Fixodent (Kukident)

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De producten van Fixodent (voorheen bekend onder de naam Kukident) zorgen ervoor dat het kunstgebit beter blijft zitten. Het assortiment bestaat uit een kleefpoeder en diverse kleefpasta’s die door middel van extra kleef- en zuigkracht uw prothese de hele dag op zijn plek houden. Meer info

Laagste prijs
€ 2,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Fixodent (Kukident)?

De producten van Fixodent (voorheen bekend onder de naam Kukident) zorgen ervoor dat het kunstgebit beter blijft zitten. Het assortiment bestaat uit een kleefpoeder en diverse kleefpasta’s die door middel van extra kleef- en zuigkracht uw prothese de hele dag op zijn plek houden. U kunt daardoor weer zorgeloos eten, praten en lachen.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Een kunstgebit zit niet altijd als gegoten. Door te bijten in harde etenswaren, hard te lachen of te praten kan de prothese los schieten, wat gênante en oncomfortabele momenten oplevert. Fixodent creëert extra zuigkracht tussen de kaken en het kunstgebit. Hierdoor blijft de prothese goed op zijn plaats en voelt u zich zelfverzekerder.

Hoe gebruikt u Fixodent (Kukident)?

Fixodent is verkrijgbaar in de volgende varianten:

 • Fixodent kleefpoeder extra sterk. Strooi het poeder in een dunne laag gelijkmatig in de rand van het schone, natgemaakte kunstgebit. Klop het overtollige poeder uit de prothese en zet deze daarna in zoals u gewend bent. Druk het kunstgebit enige tellen stevig vast voor een optimale kleefkracht.
 • Fixodent Original kleefpasta. Extra sterke formule die een elastisch membraan vormt tussen het tandvlees en de prothese. Breng de kleefpasta in stippen of in een smalle streep aan op het droge kunstgebit. Zet de prothese daarna in zoals u gewend bent. Druk het kunstgebit enige tellen stevig vast voor een optimale kleefkracht.
 • Fixodent Fresh kleefpasta. Heeft een pittige pepermuntsmaak voor een extra fris en schoon gevoel.
 • Fixodent Duo Bescherming kleefpasta. Geeft een extra frisse adem en legt een beschermende laag langs de prothese. Dit voorkomt dat er voedsel onder de rand van het kunstgebit komt.
 • Fixodent Anti-voedselresten kleefpasta. Zorgt voor een extra afsluitende laag, waardoor zelfs de kleinste voedseldeeltjes (nootjes, zaadjes) niet onder de rand van de prothese kunnen komen. Deze kleefpasta geeft een schoon en fris gevoel gedurende de hele dag.
Gebruik de kleefpasta’s in de varianten Fresh, Duo Bescherming en Anti-voedselresten op dezelfde manier als de originele kleefpasta. Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking of in de bijsluiter.

Dosering

Doseer Fixodent zoals staat aangegeven in de bijsluiter. Gebruik Fixodent kleefpoeder of kleefpasta niet vaker dan eenmaal per dag.

Bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen te verwachten bij het gebruik van Fixodent. Mocht de kleefpasta na het inbrengen van het kunstgebit in uw mond komen, dan heeft u waarschijnlijk teveel van het product gebruikt. Breng de volgende keer iets minder kleefpasta aan. Ervaart u andere bijwerkingen, raadpleeg dan de arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik Fixodent (Kukident) niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten. U vindt een overzicht van de samenstelling van het product in de bijsluiter of op de verpakking.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Fixodent (Kukident)

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven