Floradix

Floradix

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Last van vermoeidheid? Floradix is een natuurlijk ijzersupplement, verkrijgbaar als elixer en in tabletvorm. De elixer is samengesteld uit sappen van diverse groenten- en fruitsoorten (waaronder spinazie, venkel, brandnetel, bieten, druiven en zwarte bessen) en andere ingrediënten die de vitaliteit, weerstand en het energieniveau ondersteunen. Meer info

Laagste prijs
€ 11,20
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken

Wat is Floradix?

Last van vermoeidheid? Floradix is een natuurlijk ijzersupplement, verkrijgbaar als elixer en in tabletvorm. De elixer is samengesteld uit sappen van diverse groenten- en fruitsoorten (waaronder spinazie, venkel, brandnetel, bieten, druiven en zwarte bessen) en andere ingrediënten die de vitaliteit, weerstand en het energieniveau ondersteunen. Floradix tabletten bevatten naast ijzer en vitamines ook foliumzuur. U kunt Floradix online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Floradix ijzer-elixer is geschikt voor iedereen die een extraatje kan gebruiken als het gaat om weerstand en energie, zoals zwangere vrouwen, vrouwen die pas bevallen zijn en/of borstvoeding geven, kinderen in de groei, ouderen, vegetariërs of mensen die intensief lijnen of sporten. Floradix bevat een goed opneembare vorm van ijzer en is rijk aan vitamines B1, B2, B6, B12 en C. Deze stoffen ondersteunen de stofwisseling, verminderen vermoeidheid en dragen bij aan een goed immuunsysteem.

Hoe gebruikt en doseert u Floradix?

De samenwerkende drogisten hebben Floradix online beschikbaar. De aanbevolen dosering voor Floradix elixer is als volgt:

  • Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: tweemaal daags 10 ml of eenmaal daags 20 ml.
  • Kinderen van 6 tot 12 jaar: 10 ml per dag.
  • Kinderen van 3 tot 5 jaar: 5 ml per dag.
Neem Floradix elixer gedurende drie weken een half uur voor de maaltijd in. U kunt de elixer bijvoorbeeld oplossen in wat vruchtensap. Neem de drank niet in met koffie, thee of melkproducten, aangezien dat de ijzeropname sterk vermindert. Bewaar de geopende fles in de koelkast. Na opening kunt u Floradix elixer nog vier weken gebruiken.

De aanbevolen dosering voor de Floradix ijzertabletten is als volgt:
  • Volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar: driemaal daags 1 tablet.
Neem Floradix elixer gedurende vijf weken een half uur voor de maaltijd in. Neem de tabletten niet in met koffie, thee of melkproducten, aangezien dat de ijzeropname vermindert.
Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen

Er zijn bij het gebruik van Floradix geen bijwerkingen te verwachten. Ervaart u toch klachten, neem dan contact op met een arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik Floradix elixer of tabletten niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen (zie bijsluiter of verpakking).

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Floradix

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven