Furosemide

Furosemide kopen bij apotheek


Last van oedeem, hartfalen of een nierziekte? Dan krijgt u misschien Furosemide voorgeschreven. Bent u vergeten om een herhaalrecept aan te vragen, of heeft u geen tijd om naar uw eigen huisarts te gaan, dan kunt u online Furosemide kopen bij de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com. U bestelt en betaalt online en hoeft de deur niet meer uit. Gemak dient de mens!

Online Furosemide bestellen bij de apotheek

Online Furosemide kopen bij de samenwerkende apotheken is niet ingewikkeld. Het enige dat u hoeft te doen is het arts consult starten via de bestelpagina. U kunt dan uw gegevens invullen en de gewenste hoeveelheid van het medicijn invoeren. U komt daarna automatisch terecht bij het medische vragenformulier. Vul dit zo compleet mogelijk in en klik op verzenden. Het formulier wordt nagekeken door een van de samenwerkende artsen. Gaat deze akkoord met uw bestelling bij de apotheek, dan wordt een online recept verzorgd en naar de samenwerkende apotheek gestuurd. Vervolgens krijgt u uw medicatie na enkele werkdagen thuisbezorgd.

Wanneer Furosemide gebruiken?

Furosemide is een diureticum, ook wel plastablet genoemd. Het medicijn zorgt ervoor dat overtollig vocht in het lichaam wordt afgevoerd via de nieren. U plast het extra vocht dus uit, waardoor klachten als opgezette enkels en benauwdheid verminderen. U kunt bijvoorbeeld Furosemide bestellen als u lijdt aan hartfalen, oedeem of een bepaalde nierziekte. Artsen schrijven dit geneesmiddel ook wel voor bij een hoge bloeddruk. Weet u niet zeker of Furosemide geschikt is voor u? Een arts kan u vertellen wanneer u dit medicijn nodig heeft.

Informatie over Furosemide

Dokteronline.com streeft ernaar om zoveel mogelijk informatie over medicijnen en aandoeningen te verstrekken. Daarom kunt u op de bestelpagina de producttekst en bijsluiter van Furosemide inzien. Zo weet u voordat u furosemide kopen gaat wat de belangrijkste eigenschappen zijn van dit medicijn, en kunt u rekening houden met eventuele bijwerkingen of andere waarschuwingen. U kunt zelf meewerken aan onze informatievoorziening: schrijf een review over het medicijn dat u gebruikt (heeft). Daarmee geeft u aan hoe het gebruik van Furosemide u bevallen is. U kunt uw beoordeling plaatsen op de productpagina, via de knop ‘Schrijf een review’.

Snel Furosemide kopen bij de samenwerkende apotheken

Wilt u online Furosemide bestellen, dan bent u niet veel tijd kwijt. Vanuit uw luie stoel bestelt en betaalt u dit geneesmiddel in een handomdraai. Afrekenen gaat altijd via een beveiligde betaalomgeving. U kunt daarbij ook nog eens kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. Uw gegevens worden zeer vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Bovendien werken we zeer discreet: uw medicijnen worden in een neutrale verpakking verzonden en bij u thuisbezorgd.

Veilig Furosemide bestellen bij de apotheek

De artsen en apotheken die samenwerken met Dokteronline.com letten goed op uw gezondheid. De samenwerkende arts die uw aanvraag behandelt, zal pas een recept uitschrijven als hij zeker weet dat het veilig is. Dit recept wordt bovendien ook gecheckt door de apotheek die uw medicijnen klaarmaakt. De geneesmiddelen die u krijgt toegestuurd, komen altijd van een officiële fabrikant. Voor nepmedicijnen hoeft u dus niet bang te zijn.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.