Goodlite Re-Timer Lichttherapiebril

Goodlite Re-Timer Lichttherapiebril

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Wilt u lichttherapie volgen, maar heeft u het geduld niet om lang op één plek te blijven zitten? Probeer eens een lichttherapiebril! De Re-Timer lichttherapiebril van Goodlite geeft u alle bewegingsvrijheid. Meer info

Laagste prijs
€ 219,00
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is een Goodlite Re-Timer Lichttherapiebril?

Wilt u lichttherapie volgen, maar heeft u het geduld niet om lang op één plek te blijven zitten? Probeer eens een lichttherapiebril! De Re-Timer lichttherapiebril van Goodlite geeft u alle bewegingsvrijheid. Met deze snoerloze one-size-fits-all bril kunt u zich tijdens de lichttherapie gewoon verplaatsen zonder steeds een lamp mee te hoeven sjouwen. De bril is ergonomisch ontworpen en verstoort het gezichtsveld niet. U kunt tijdens de therapie zelfs u eigen (lees)bril ophouden. Wilt u de Goodlite Re-Timer Lichttherapiebril online bestellen? De drogisten die samenwerken met Dokteronline.com hebben dit artikel in het assortiment.

Waar wordt het artikel voor gebruikt?

Lichttherapie wordt steeds populairder. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een tekort aan daglicht voor veel ongemakken kan zorgen. Omdat we in Nederland het grootste gedeelte van het jaar de hele dag binnen zitten, worden we maar matig blootgesteld aan daglicht. Bij veel mensen leidt dit tot vermoeidheid, slaapproblemen, depressies of andere klachten. De lichttherapiebril vult het tekort aan daglicht aan, waardoor deze kwalen verminderen of voorkomen kunnen worden. Lichttherapie met de Re-Timer lichttherapiebril kan onder andere helpen bij de volgende problemen of situaties:

 • Vermoeidheid, gebrek aan energie;
 • Najaarsdepressie of andere seizoensgebonden depressie;
 • Stemmingsproblemen die niet aan het seizoen zijn gebonden;
 • Slaapproblemen, zoals moeite met inslapen, ’s ochtends lang moe zijn of andere slaapklachten;
 • Ploegendienst;
 • Jetlag;
 • Burn-out;
 • Klachten door PMS of tijdens de menopauze.
De Goodlite Re-Timer Lichttherapiebril is ontwikkeld na een onderzoeksperiode van maar liefst 25 jaar. Het bijzondere aan het apparaat is dat het werkt op basis van zachtgroen licht in plaats van blauw licht. Groen licht reguleert onder andere de aanmaak van melatonine en heeft grote invloed op de biologische klok. Dit heeft een gunstig effect op slaapproblemen, jetlag, stemmingswisselingen en andere klachten. Omdat oudere mensen vaak ongevoeliger worden voor het blauwe licht in andere therapielampen, is de Re-Timer lichttherapiebril ook voor hen zeer geschikt.

Hoe gebruikt u de Goodlite Re-Timer Lichttherapiebril?

De samenwerkende drogisten hebben de Goodlite Re-Timer Lichttherapiebril online beschikbaar. De bril werkt op basis van een oplaadbare batterij en kan worden ingesteld op twee lichtsterktes. U kunt de bril eenvoudig verstellen, zodat hij goed op uw hoofd blijft zitten. Meestal is een sessie van 30 minuten per dag al voldoende om het effect te merken. Tijdens de lichttherapie hoeft u niet stil te zitten, de bril fungeert eigenlijk als een draagbare lamp. Lees voor gebruik de handleiding. Hierin staat hoe lang en hoe vaak u de Goodlite Re-Timer Lichttherapiebril moet dragen voor een optimaal resultaat. De aanbevolen therapieduur en het tijdstip van gebruik kan per klacht verschillen.

Wanneer mag u het artikel niet gebruiken?

Bent u overgevoelig voor licht of lijdt u aan een psychische aandoening of een oogziekte, overleg dan eerst met een arts voordat u met lichttherapie gaat beginnen. Doe dat ook als u medicatie gebruikt. Gebruik de bril niet als u een voertuig bestuurt. De bril is niet geschikt voor kinderen jonger dan 13 jaar, tenzij een arts anders adviseert.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Goodlite Re-Timer Lichttherapiebril

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven