Homocysteïne Control

Homocysteïne Control

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Homocysteïne Control van Epigenar Support is een voedingssupplement. De capsules bevatten een uitgebalanceerde cocktail aan vitamines en mineralen die helpen om het homocysteïnegehalte in het bloed normaal te houden. Meer info

Laagste prijs
€ 21,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Homocysteïne Control?

Homocysteïne Control van Epigenar Support is een voedingssupplement. De capsules bevatten een uitgebalanceerde cocktail aan vitamines en mineralen die helpen om het homocysteïnegehalte in het bloed normaal te houden. U kunt Homocysteïne Control online bestellen bij een van de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com. Dankzij de snelle verwerking van uw bestelling heeft u dit voedingssupplement al binnen enkele werkdagen in huis.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Een te hoog homocysteïnegehalte in het bloed kan duiden op een vitaminegebrek. Het gaat hierbij meestal om vitamines uit de B-groep, zoals vitamine B6, B11 en B12. Vaak wordt dit vitaminetekort veroorzaakt door eenzijdige voeding, medicijngebruik, roken, of het drinken van veel koffie of alcohol. Daarnaast stijgt het homocysteïnegehalte naar mate de leeftijd vordert, bij iedereen. Maar een verhoogd homocysteïnegehalte kan ook een erfelijkheidskwestie zijn: in sommige families komt deze afwijkende bloedwaarde vaker voor. Een te hoog homocysteïnegehalte wordt in verband gebracht met een aantal aandoeningen. Zo kan er bijvoorbeeld een verhoogde kans zijn op het ontstaan van:

 • Schildklieraandoeningen, zoals een te traag of te snel werkende schildklier;
 • Hart- en vaatziekten;
 • Complicaties tijdens de zwangerschap;
 • Diabetes;
 • Reumatoïde artritis;
 • Cognitieve achteruitgang bij ouderen;
 • Depressies en neuropsychiatrische aandoeningen.
Homocysteïne Control van Epigenar Support bevat diverse B-vitamines, aangevuld met andere belangrijke stoffen als foliumzuur, magnesium, zink en betaïne. Deze voedingsstoffen ondersteunen de schildklierwerking en hebben tevens een goede invloed op andere processen in het lichaam. Homocysteïne Control heft eventuele vitaminetekorten op en helpt op die manier het homocysteïnegehalte te normaliseren.

Hoe gebruikt en doseert u Homocysteïne Control?

Bij de samenwerkende drogisten is Homocysteïne Control online verkrijgbaar in verpakkingen van 30 of 60 capsules. De aanbevolen dosering is als volgt:

 • Volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar: eenmaal daags 1 capsule innemen met wat water.
De vegicapsules zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten. Overschrijd de aanbevolen dosering niet. Lees voor gebruik de bijsluiter of de aanwijzingen op de verpakking.

Bijwerkingen

De capsules Homocysteïne Control van Epigenar Support worden doorgaans zonder problemen verdragen. Krijgt u toch last van bijwerkingen, staak dan het gebruik van Homocysteïne Control en raadpleeg een arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik Homocysteïne Control niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten (zie bijsluiter of verpakking). De capsules zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 4 jaar.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Homocyste�ne Control

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven