iHealth Draadloze BMI Weegschaal

iHealth Draadloze BMI Weegschaal

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De iHealth Draadloze BMI Weegschaal is meer dan zomaar een draadloze weegschaal. Dit apparaat analyseert uw lichaamsgewicht tot in detail. Afgezien van uw exacte gewicht registreert de weegschaal nog veel meer aspecten, waaronder: percentage lichaamsvet; botmassa; spiermassa; vochtpercentage; vetvrije massa; viscerale vet waarde (vetgehalte rond de organen); BMI. Meer info

Laagste prijs
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid
Niet in voorraad
Recept vereist
Nee

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

Wat is een iHealth Draadloze BMI Weegschaal?

De iHealth Draadloze BMI Weegschaal is meer dan zomaar een draadloze weegschaal. Dit apparaat analyseert uw lichaamsgewicht tot in detail. Afgezien van uw exacte gewicht registreert de weegschaal nog veel meer aspecten, waaronder:

  • percentage lichaamsvet;
  • botmassa;
  • spiermassa;
  • vochtpercentage;
  • vetvrije massa;
  • viscerale vet waarde (vetgehalte rond de organen);
  • BMI.
Dankzij de bluetooth- en wifi-verbindingen die de weegschaal maakt met uw smartphone of tablet, kunt u deze gegevens online bekijken en beheren via de gratis iHealth MyVitals-app. De iHealth Draadloze BMI Weegschaal onthoudt de gegevens van meerdere personen en kan dus door de hele familie gebruikt worden.

Waar wordt de iHealth Draadloze BMI Weegschaal voor gebruikt?

Een gezond gewicht is niet alleen een getal op de weegschaal. Factoren als BMI, vochtpercentage en spiermassa spelen ook een belangrijke rol. Met deze weegschaal houdt u online bij wat uw lichaamsgewicht is en hoe dit gewicht is samengesteld. Met de iHealth Draadloze BMI Weegschaal kunt u bovendien doelen stellen, zoals het bereiken van uw streefgewicht, en de resultaten delen met anderen. Afvallen en op gewicht blijven wordt op deze manier een stuk overzichtelijker, leuker en gemakkelijker.

Hoe werkt de iHealth Draadloze BMI Weegschaal?

De weegschaal werkt op basis van vier elektronische sensoren die de samenstelling van uw lichaam analyseren. Het apparaat vergelijkt alle geregistreerde gegevens met die van uw vorige weegmomenten. U ziet via de app in een oogopslag of u bent aangekomen of afgevallen, en wat dit betekent voor uw gezondheid en uw doelstellingen. De iHealth weegschaal werkt op batterijen (formaat AAA) en kan zowel online als offline gebruikt worden.

Hoe gebruikt u de iHealth Draadloze BMI Weegschaal?

Download de iHealth MyVitals-app en stel de WiFi- en bluetooth-verbindingen in zoals beschreven in de Quick Start Guide. Ga altijd met blote voeten op de weegschaal staan en wacht tot uw gewicht en het percentage lichaamsvet worden weergegeven op de display. Via de iHealth-app op uw telefoon of tablet kunt u alle andere gemeten waarden zien. Lees de gebruiksaanwijzing voor een uitgebreide uitleg over de werking en mogelijkheden van deze geavanceerde weegschaal.

Wanneer mag u de iHealth Draadloze BMI Weegschaal niet gebruiken?

Dit apparaat is niet geschikt voor mensen die een pacemaker hebben. Kinderen vanaf 9 kilo kunnen de weegschaal gebruiken, alhoewel het vetpercentage bij kinderen onder de tien jaar niet nauwkeurig berekend kan worden.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - iHealth Draadloze BMI Weegschaal

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven