iHealth Edge

iHealth Edge

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De iHealth Edge is een geavanceerde bewegingsmeter. Het apparaatje houdt bij hoeveel u per dag beweegt en registreert ’s nachts hoe goed u slaapt. De iHealth Edge is voorzien van veel verschillende functies waarmee u inzicht krijgt in uw bewegings- en slaappatroon. Meer info

Laagste prijs
€ 79,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is een iHealth Edge?

De iHealth Edge is een geavanceerde bewegingsmeter. Het apparaatje houdt bij hoeveel u per dag beweegt en registreert ’s nachts hoe goed u slaapt. De iHealth Edge is voorzien van veel verschillende functies waarmee u inzicht krijgt in uw bewegings- en slaappatroon. Het apparaatje rekent onder andere uit hoeveel calorieën u verbrandt, hoeveel stappen u neemt, de afstand die u aflegt, en hoe vaak u ’s nachts wakker wordt. De iHealth Edge wordt geleverd met een polsband en met een clip waarmee u het apparaatje aan uw broek kunt bevestigen. Dankzij de Bluetoothverbinding en de fraaie gratis app (geschikt voor iOS en Android), kunt u alle gegevens ook draadloos op uw mobiel of tablet bekijken.

Waar wordt dit apparaat voor gebruikt?

De iHealth Edge helpt u om meer inzicht te krijgen in uw bewegingspatroon en in uw slaapgedrag. De functie Smart Alarm en het Activity Level stimuleren u om meer te bewegen, wat uitstekend past in een actievere, gezondere levensstijl. ’s Nachts meet de iHealth Edge uw slaapefficiëntie door bij te houden hoe vaak u wakker wordt en hoe lang u slaapt. Het apparaatje is tevens voorzien van een silent alarm-functie die u door middel van een bescheiden signaal wakker maakt. De iHealth Edge is heel gemakkelijk in gebruik en is bestand tegen regen, zweet en spatwater.

Hoe werkt de iHealth Edge?

De iHealth Edge maakt gebruik van een ingebouwde versnellingsmeter die al uw bewegingen analyseert en deze gegevens vervolgens omrekent naar het aantal verbrande calorieën en de afgelegde afstand. De bewegingsmeter moet voor het eerste gebruik worden opgeladen via het meegeleverde oplaadstation. Download vervolgens de iHealth app. Met deze app kunt u alle gegevens van de meter uitgebreid bekijken op uw mobiele telefoon of uw tablet. Het overbrengen van de gegevens gebeurt draadloos dankzij de bluetoothverbinding.

Hoe gebruikt u dit apparaat?

De iHealth Edge is zeer eenvoudig te gebruiken. U draagt de bewegings- en slaapmeter net als een horloge om uw pols met de polsband, of aan uw broek met behulp van de clip. Het apparaat wordt geleverd met een speciale polsband voor de nacht. Druk op het display om van functie te wisselen. In de gebruiksaanwijzing leest u precies hoe u de iHealth Edge gebruikt.

Specificaties

De iHealth Edge bewegingsmeter beschikt over de volgende specificaties:

 • Bluetooth 4.0;
 • Magnetisch oplaadstation;
 • Wordt geleverd met twee polsbandjes (zwart en grijs), een polsbandje voor de nacht en een draagclip voor aan de broek;
 • Oplaadbare batterij met lange levensduur (3 tot 4 dagen);
 • Display toont tevens tijd, datum en batterijstatus;
 • Gemeten gegevens te bekijken op smartphone, iPhone of tablet via de gratis iHealth app.
 • Compatible met o.a. iPhone, iPad, iPod, Samsung Galaxy, LG Nexus en HTC One.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - iHealth Edge

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven