Imedeen

Imedeen

Imedeen zijn huidverzorgingstabletten die de dieper gelegen huidlagen bereikt. Imedeen werkt aan het onderhoud van de huid van binnenuit. De tekenen van ouderdom worden vermindert, de huid wordt soepel en zacht. Meer info

Kosten vanaf
€ 46,20
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

  • iDeal
  • Billink
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Dienst
Kosten opdracht *
Dienst – Kosten opdracht *

Imedeen Time Performance 60 Tabl.

€ 57,50

Imedeen Time Performance 120 Tabl.

€ 102,90

Wat is Imedeen?

Imedeen zijn huidverzorgingstabletten die de dieper gelegen huidlagen bereikt. Imedeen werkt aan het onderhoud van de huid van binnenuit. De tekenen van ouderdom worden vermindert, de huid wordt soepel en zacht. Imedeen is een complete aanvulling op uw dagelijkse huidverzorgingsproducten en voedt de huid met alle belangrijke stoffen die de huid nodig heeft. Dit zal te zien zijn over het hele lichaam, Imedeen is dus niet alleen geschikt om de huid van uw gezicht te verjongen en verbeteren. Imedeen heeft 3 verschillende producten in haar assortiment:

  • Imedeen Derma One voor een zachtere en soepelere huid.
  • Imedeen Time Performance, reduceert fijne lijntjes en rimpels.
  • Imedeen Prime Renewal is specifiek voor de huidverzorging in de post-menopauze.

Hoe gebruikt u imedeen?

Deze huidverzorgingstabletten neemt u dagelijks in, het beste kunt u de tabletten innemen tijdens of vlak na de maaltijd, dit is echter niet verplicht. Van Imedeen Derma One en Imedeen Time Performance neemt u één maal daags twee tabletten in. Imedeen Prime Renewal wordt aanbevolen om tweemaal daags twee tabletten te slikken, indien u de voorkeur geeft aan 4 tabletten in een keer is dat ook mogelijk. Na 12 weken zult u zichtbaar resultaat waarnemen.

Ingrediënten Imedeen:

Biomarine Complex, het belangrijkste ingrediënt. Rijk aan proteïnes en polysacharides, welke ook terug te vinden zijn in de huidondersteunende weefsels. Vitamine C, essentieel voor de collageenproductie. Soja extract, zorgt voor het onderhoud van collageen in de huid. Zink, een essentieel element in veel enzyme rijke processen, het draagt bij aan het integreren van de epidermis (opperhuid). LycoPhence GS, bestaat uit tomaten extract en druivenpit extract (anti-oxidanten). ViTea, een modern beschermingscomplex. Tomenten extract, draagt bij aan de bescherming tegen UV stralen. Druivenpit extract, een anti-oxidant dat de huid helpt te beschermen tegen UV straling. Vitamin E, een essentiële voedingsstof en een natuurlijk anti-oxidant. Witte thee, anti-oxidant. Palm fruit extract, een uitgebalanceerde mix van natuurlijke carotenoïeden. Carotenoïden zijn pigment planten met anti-oxidant eigenschappen. Kamille, heeft een rustgevend effect op de huid.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Imedeen

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven