Intrinsa

Intrinsa

Intrinsa is niet meer leverbaar via de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken. Kijk voor een alternatief product hier. Vrouwen kunnen last hebben van seksuele dysfunctie. Het verlangen naar seks is sterk verminderd (hypoactive sexual desire disorder, HSDD). Meer info

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

Wat is Intrinsa?

Intrinsa is niet meer leverbaar via de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken. Kijk voor een alternatief product hier.
Vrouwen kunnen last hebben van seksuele dysfunctie. Het verlangen naar seks is sterk verminderd (hypoactive sexual desire disorder, HSDD). Intrinsa helpt om het libido en de seksuele prikkelingen bij vrouwen te verhogen. Het medicijn is tevens effectief voor vrouwen in de menopauze of bij wie de eierstokken of baarmoeder is verwijderd.

Werking Intrinsa

Intrinsa zijn testosteronpleisters die het testosterongehalte bij vrouwen verhogen. Vrouwen met een tekort aan testosteron kunnen problemen ondervinden met hun seksuele gezondheid. Intrinsa vult het testosteron in het lichaam aan. Door middel van de testosteronpleister komt testosteron via de huid in het bloed terecht.

Gebruik

Breng 2 maal per week een Intrinsa pleister op de huid en vervang deze om de 3 tot 4 dagen. Plaats de pleister steeds op een andere plaats op de huid en draag slechts één pleister per keer. Breng Intrinsa aan op een droog en schoon deel van de huid, op de onderbuik beneden de taille. Zorg dat u niet te strakke kleding draagt waar de pleister zich bevindt en dat de huid niet te rimpeling is, zodat de pleister goed blijft zitten.

Na 3 tot 6 maanden moet er een verbetering zijn opgetreden. Laat dit controleren door een arts.

Bijwerkingen Intrinsa

Intrinsa is een testosteronpleiser en kan mogelijk androgene bijwerkingen geven. Meer haargroei op kin en bovenlip is mogelijk (hirsutisme). Bovendien kan de stem zwaarder gaan klinken en is er kans op acne, jeuk of alopecia.

Let op:
Intrinsa is niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Het heeft mogelijk invloed op de foetus.

Niet verkrijgbaar

Door wijzigingen in wetgeving is Intrinsa niet meer leverbaar via de samenwerkende apotheken. Meer informatie.

Informatie dossiers
Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Intrinsa

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven