Isotrex (isotretinoine)

Isotretinoïne bestellen bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek


Waarom Isotretinoïne kopen?

Isotretinoïne is een krachtig geneesmiddel dat wordt voorgeschreven bij ernstige vormen van acne: een huidprobleem dat wordt veroorzaakt door verstopte talgklieren. De werkzame stof isotretinoïne is afgeleid van vitamine A, een stof die onder andere zorgt voor de groei en vernieuwing van huidcellen. Artsen schrijven Isotretinoïne voor wanneer andere behandelingen tegen acne niet, of niet goed genoeg werken. Bij huidproblemen als ernstige acne kan Isotretinoïne bestellen bij de apotheek een goede oplossing zijn.

Acne, meer dan onschuldige jeugdpuistjes
Bij de term acne denken veel mensen aan jeugdpuistjes: onschuldige pukkels en mee-eters die de kop opsteken in de puberteit en uiteindelijk weer vanzelf overgaan. Bij de meeste vormen van acne is dit ook het geval. Ernstige acne kan echter niet worden vergeleken met jeugdpuistjes. Onder ernstige vormen van acne wordt verstaan:
 • Acne cystica: puisten waarbij met pus en vocht gevulde cystes ontstaan;
 • Acne conglobata: puisten, pukkels en abcessen die samenklonteren tot grote ontstekingen;
 • De acne komt voor op gezicht, schouders, borst en/of rug;
 • De aandoening kan op iedere leeftijd voorkomen, bij mannen en vrouwen.
Ernstige acne kan leiden tot littekenvorming. Daarnaast ontsieren deze puisten en cystes het gezicht dusdanig dat de patiënt er psychische klachten van kan krijgen. Isotretinoïne bestellen kan de situatie sterk verbeteren.

Hoe werkt Isotretinoïne?

Isotretinoïne zorgt er op verschillende manieren voor dat ernstige acne sterk vermindert of zelfs helemaal verdwijnt:
 • Isotretinoïne remt de aanmaak van talg in de talgklieren;
 • Huidcellen groeien sneller en worden eerder vernieuwd. Verstopte talgklieren worden zo voorkomen;
 • Isotretinoïne werkt ontstekingsremmend. Beginnende onderhuidse ontstekingen worden hiermee direct bestreden.
Isotretinoïne kopen bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek is een eerste stap naar een acnevrije, gave huid. U merkt al binnen een paar weken het verschil.

Het gebruik van Isotretinoïne

Isotretinoïne is een krachtig medicijn dat bijwerkingen kan veroorzaken. Isotretinoïne is daarom uitsluitend verkrijgbaar bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken op recept en moet zeer zorgvuldig gebruikt worden. Gaat u Isotretinoïne bestellen bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek, dan is het uiterst belangrijk dat u de aanwijzingen van een samenwerkende arts goed opvolgt. Een paar belangrijke zaken die u moet weten over het gebruik van Isotretinoïne:
 • Tijdens de behandeling met Isotretinoïne moet een zwangerschap voorkomen worden. Dit medicijn kan bij de baby namelijk ernstige aangeboren afwijkingen veroorzaken;
 • Bijwerkingen van Isotretinoïne zijn onder andere een geïrriteerde, droge huid.
 • Omdat de huid tijdens de behandeling met Isotretinoïne dun en kwetsbaar wordt, moet fel zonlicht en het gebruik van een zonnebank worden vermeden om verbranding te voorkomen.
 • Isotretinoïne mag niet gebruikt worden tijdens het geven van borstvoeding en is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar
Raadpleeg voor overige bijwerkingen en waarschuwingen de bijsluiter.

Isotretinoïne bestellen bij een apotheek die samenwerkt met Dokteronline.com

Heeft u last van ernstige acne en helpen andere behandelingen niet? Dokteronline.com kan u in contact brengen met samenwerkende artsen en apotheken. Na goedkeuring van een arts, wordt het product door de apotheek geleverd.

* Prijs is inclusief BTW.