Itraconazol

Schimmelinfectie stoppen? Itraconazol bestellen.


Wanneer Itraconazol kopen bij een apotheek?

Schimmelinfecties zijn vervelend, pijnlijk en in sommige gevallen ontsierend. Ze kunnen op alle plaatsen in het lichaam voorkomen, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Gelukkig maakt Itraconazol korte metten met deze aandoening. Itraconazol is een schimmeldodend middel dat diverse soorten schimmel- en gistinfecties grondig aanpakt.

Itraconazol: voor alle soorten schimmelinfecties

Itraconazol wordt door samenwerkende artsen voorgeschreven bij diverse soorten schimmelinfecties, waaronder:
  • Schimmelinfecties aan de huid (bijvoorbeeld Pityriasis versicolor of ringworm);
  • Voetschimmel (zwemmerseczeem);
  • Kalknagels;
  • Vaginale schimmelinfectie (candida-infectie);
  • Spruw (schimmelinfectie in de mondholte);
  • Inwendige schimmelinfecties (organen of ingewanden).
Heeft u last van een van bovenstaande aandoeningen? Dan kunt u Itraconazol bestellen bij apotheken die met Dokteronline.com samenwerken.

Hoe werkt Itraconazol?

Itraconazol heeft een breed werkingsspectrum: het middel kan veel soorten schimmels en gisten doden. Itraconazol tast de celwand van de schimmel aan en zorgt er zo voor dat de infectie verdwijnt. Hoe lang Itraconazol moet worden gebruikt, hangt af van het soort infectie. Kalknagels vereisen bijvoorbeeld een langere behandeling dan een candida-infectie. Tijdens het gebruik van Itraconazol treedt er snel verlichting op: de meeste klachten zoals jeuk, schilfering (schimmelinfectie aan de huid), en afscheiding (vaginale schimmelinfectie) zijn al binnen enkele dagen verminderd. Heeft u last van een schimmelinfectie en wilt u snel verlost worden van deze aandoening? Dan kunt u Itraconazol kopen bij samenwerkende apotheken.

Het gebruik van Itraconazol

De samenwerkende apotheken kunnen Itraconazol leveren in de vorm van capsules en als drank (Sporanox). In beide producten is de werkzame stof itraconazol. De capsules worden meestal voorgeschreven bij schimmelinfecties van de huid of nagels. Het drankje wordt vaak ingezet bij inwendige schimmelinfecties zoals spruw of infecties van de slokdarm. Wilt u Itraconazol bij de samenwerkende apotheken bestellen? Houdt u dan aan de aanwijzingen van een arts en lees voor gebruik altijd goed de bijsluiter. Een paar belangrijke zaken die u moet weten over Itraconazol:
  • De capsules Itraconazol moeten tijdens of vlak na het eten worden ingenomen. Kauw de capsule niet fijn, maar slik deze in zijn geheel door;
  • De Itraconazol drank moet op een lege maag worden ingenomen. Houd het drankje een halve minuut in de mond voordat u het doorslikt. U mag hierna de mond niet spoelen en minstens 1 uur niets eten of drinken;
  • Itraconazol mag niet worden gebruikt wanneer u borstvoeding geeft. Overleg met een arts over het gebruik van dit middel als u zwanger bent of wil worden;
  • U kunt bij het gebruik van Itraconazol last krijgen van bijwerkingen als maag-darmklachten of hoofdpijn.
Raadpleeg voor overige bijwerkingen en waarschuwingen de bijsluiter.

Itraconazol kopen bij samenwerkende apotheken

Blijf niet te lang met een schimmelinfectie rondlopen. Hoe eerder u met Itraconazol begint, hoe sneller u van deze vervelende aandoening bent verlost. Online Itraconazol kopen is bij apotheken die met Dokteronline.com samenwerken snel, discreet en gemakkelijk geregeld. U bestelt en betaalt eenvoudig per computer. Uw medicatie wordt binnen enkele werkdagen bij u afgeleverd. Bestel Itraconazol direct online. Liever telefonisch bestellen? Dat kan ook.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.