Itraconazol

Itraconazol zonder recept, kan dat?


Sommige antischimmelmedicijnen, zoals een schimmeldodende crème of strooipoeder, zijn zelfzorgmiddelen: u hoeft geen recept van een arts te hebben om deze geneesmiddelen te kopen. Itraconazol is echter een receptplichtig medicijn. Dat betekent dat u voor dit medicijn wel een recept nodig heeft. Bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com kunt u toch Itraconazol zonder recept van uw eigen huisarts bestellen. Dat komt omdat wij samenwerken met artsen die bij u een online consult afnemen.

Online Itraconazol bestellen bij een samenwerkende apotheek

Itraconazol zonder recept bestellen is niet mogelijk. Er is altijd een recept nodig. U kunt Itraconazol bestellen bij de samenwerkende apotheek via een online arts consult met online recept. Tijdens uw bestelling vult u een medische vragenlijst in. Vervolgens wordt uw aanvraag beoordeeld door een samenwerkende arts. Gaat deze arts akkoord met uw aanvraag en ziet hij geen medische bezwaren, dan schrijft hij een online recept uit. Dit wordt verzonden naar een samenwerkende apotheek die uw medicijnen vervolgens klaarmaakt en verzendt.

Itraconazol tegen schimmelinfecties

Itraconazol is een medicijn dat schimmelinfecties van binnenuit bestrijdt. Het gaat hier dus niet om een antischimmelcrème, maar om een sterk werkend medicijn dat oraal moet worden ingenomen. Artsen schrijven dit geneesmiddel daarom vooral voor bij inwendige schimmelinfecties of schimmelinfecties van de huid, vagina of nagels die zeer hardnekkig zijn. U kunt bij samenwerkende apotheken Itraconazol zonder recept van uw eigen huisarts bestellen. maar via een online arts consult bij een samenwerkende apotheek.

U krijgt op onze site nformatie over Itraconazol. Zo kunt u de Itraconazol bijsluiter inzien en is er een informatiepagina over schimmelinfecties. Op ons Gezondheidsblog leest u bovendien alles over de symptomen van een vaginale schimmelinfectie en krijgt u tips over hoe u deze aandoening kunt voorkomen.

Itraconazol zonder recept van uw eigen huisarts bestellen

Soms heeft u gewoon geen zin of tijd om naar uw eigen huisarts en uw eigen apotheek te gaan. Online Itraconazol zonder recept bestellen van uw eigen huisarts, maar met een online arts consult en online recept bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek, is dan wel zo handig. Let hiervoor de volgende tips:
  • Itraconazol is receptplichtig. Dat betekent dat er hoe dan ook een arts aan te pas moet komen om een recept te verzorgen. Koop nooit Itraconazol zonder een (online) consult en (online) recept, dit is wettelijk verboden!
  • Doe geen zaken met bedrijven die anoniem te werk gaan. Een betrouwbare apotheek heeft een goed bereikbare klantenservice (met telefoonnummer en e-mailadres).
  • Mijd bedrijven die gevestigd zijn in Afrika en Azië. De wetgeving in deze continenten is anders en vaak minder steng, waardoor u een grotere kans loopt op oplichting.

Snel van uw schimmelinfectie af

Wij begrijpen dat een schimmelinfectie vervelend en gênant kan zijn. Daarom zorgen we ervoor dat u snel Itraconazol zonder recept van uw eigen huisarts, bij samenwerkende apotheken kunt bestellen. Hoe eerder u aan de kuur begint, hoe eerder uw klachten verdwijnen. Lees voor het gebruik van de capsules altijd goed de Itraconazol bijsluiter. Ook voor de Itraconazol drank (Sporanox) is er een bijsluiter. Is er iets niet duidelijk, aarzel dan niet om contact op te nemen met een arts. Heeft u nog vragen over het bestelproces, dan kunt u contact opnemen met de Klantenservice.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.