iWhite Instant

iWhite Instant

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De iWhite Instant Whitening Kit maakt uw gebit witter. De bleekset is gemakkelijk in gebruik: het bestaat uit voorgevulde bitjes die op ieder gebit passen. De werkzame bleekgel bevat geen waterstofperoxide en is daardoor niet schadelijk voor het glazuur of het tandvlees. Meer info

Laagste prijs
€ 34,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is iWhite Instant?

De iWhite Instant Whitening Kit maakt uw gebit witter. De bleekset is gemakkelijk in gebruik: het bestaat uit voorgevulde bitjes die op ieder gebit passen. De werkzame bleekgel bevat geen waterstofperoxide en is daardoor niet schadelijk voor het glazuur of het tandvlees. U kunt dit product zonder recept bestellen.

Waar wordt dit product voor gebruikt?

Tanden en kiezen verkleuren: tabak en kleurstoffen in voedingsmiddelen als rode wijn, koffie en thee kunnen ervoor zorgen dat het gebit een gelige of lichtbruine kleur krijgt. De iWhite Instant Whitening Kit laat vlekken en verkleuringen verdwijnen. U kunt deze bleekbehandeling gewoon thuis uitvoeren. Het resultaat is even goed als dat van een professionele bleekbehandeling bij de tandarts.

Hoe werkt iWhite Instant?

De iWhite Instant bleekset bestaat uit buigzame bitjes die gevuld zijn met bleekgel. Deze gel werkt op basis van de unieke FCC-technologie waarbij bioactieve kristallen en polymeren zich aan het tandoppervlak hechten. Deze ingrediënten zorgen niet alleen voor wittere tanden, maar versterken ook de structuur van het gebit. Deze techniek wordt aangevuld met de unieke PAP-formule: een moleculair bleekproces waarbij vlekken verwijderd worden zonder dat het tandglazuur wordt aangetast. iWhite Instant werkt veilig, snel en doeltreffend: in slechts 20 minuten per dag worden de tanden tot maar liefst acht tinten witter.

Hoe gebruikt u dit product?

De bleekset van iWhite Instant gebruikt u als volgt:

 • Poets uw tanden;
 • Haal twee voorgevulde bitjes uit de verpakking;
 • Plaats de bitjes op de boven en ondertanden zoals beschreven in de bijsluiter;
 • Laat de bitjes 20 minuten inwerken. Slik de bleekgel niet door;
 • Haal de bitjes uit uw mond en gooi ze weg;
 • Spoel uw mond om alle resten bleekgel te verwijderen.
De iWhite Instant kit bevat 10 voorgevulde wegwerpbitjes. U kunt met deze kit vijf dagen achter elkaar uw tanden bleken voor een optimaal bleekresultaat. Het is ook mogelijk om de bleekbitjes af en toe een keer te gebruiken om de witte tint op te frissen. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Wanneer mag u iWhite Instant niet gebruiken?

De iWhite Instant Whitening Kit is alleen bedoeld voor volwassenen en jongeren vanaf 14 jaar. Dit product is niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Gebruik de iWhite Instant Whitening Kit niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten, als u minder dan twee weken geleden een tandheelkundige ingreep heeft ondergaan, of als u lijdt aan tandvleesproblemen. Twijfelt u of tanden bleken met iWhite Instant voor u geschikt is, overleg dan met de (tand)arts. Houd er rekening mee dat kronen, vullingen en andere kunstmatige gebitselementen niet reageren op de bleekgel en dus niet witter worden.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - iWhite Instant

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven