Joyetech e-Sigaret

Joyetech e-Sigaret

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De Joyetech e-sigaret is een van de meest verkochte elektronische sigaretten. Elektronisch roken, ook wel e-smoking genoemd, werkt op basis van waterdamp: u inhaleert geen teer, koolmonoxide of andere schadelijke stoffen, maar de damp van vloeistof met een smaakje, eventueel aangevuld met nicotine. Meer info

Laagste prijs
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid
Niet in voorraad
Recept vereist
Nee

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

De Joyetech e-Sigaret is niet meer verkrijgbaar bij de samenwerkende drogist.

Wat is een Joyetech e-sigaret?

De Joyetech e-sigaret is een van de meest verkochte elektronische sigaretten. Elektronisch roken, ook wel e-smoking genoemd, werkt op basis van waterdamp: u inhaleert geen teer, koolmonoxide of andere schadelijke stoffen, maar de damp van vloeistof met een smaakje, eventueel aangevuld met nicotine. Deze nieuwe vorm van roken is minder slecht voor de gezondheid dan het roken van tabak. Bovendien mag u de e-sigaret gewoon binnen roken. E-sigaretten smaken hetzelfde als echte sigaretten. U proeft nauwelijks of geen verschil.

Waar wordt het apparaat voor gebruikt?

De e-sigaret is ideaal voor mensen die op een andere manier willen gaan roken. E-smoking biedt de voordelen van een sigaret (iets om handen hebben, gezelligheid), maar mist de nadelen van tabak, zoals een vieze rooklucht, kankerverwekkende stoffen en het verplicht buiten staan tijdens de rookpauze. Daarnaast is de e-sigaret een uitstekende manier om van uw nicotineverslaving af te komen. De e-vloeistof die in de verdamper wordt gebruikt, is verkrijgbaar met en zonder nicotine, in diverse sterktes. Zo kunt u het nicotinegehalte langzaam afbouwen, terwijl u het roken zelf niet hoeft te missen.

Hoe gebruikt u de Joyetecht e-sigaret?

De e-sigaret van Joyetech is in diverse modellen verkrijgbaar. In de handleiding leest u precies hoe de e-sigaret werkt. Voor alle varianten geldt dat de batterij voor het eerste gebruik opgeladen moet worden. Daarna kunt u het apparaatje vullen met een e-vloeistof (ook wel e-liquid genoemd) naar keuze. Deze vloeistof is niet meegeleverd en moet u dus apart bestellen. Dokteronline.com heeft e-vloeistof in verschillende smaken op voorraad.

Dosering

Vul de verdamper van de e-sigaret tot het aangegeven punt met e-vloeistof. De vloeistof is verkrijgbaar in diverse smaken, met of zonder nicotine. Een flesje van 10 ml staat qua verbruik ongeveer gelijk met vijf pakjes sigaretten. Hoe lang u met een flesje doet is afhankelijk van uw rookgewoonte. Laat de vloeistof nooit in de ogen of in de mond komen: dit product is uitsluitend bedoeld voor gebruik in de e-sigaret.

Bijwerkingen

Elektronisch roken veroorzaakt over het algemeen geen bijwerkingen. U kunt eventueel last krijgen van een kriebelhoest of irritatie in de mond of keel, net als bij het roken van echte tabakswaren.
E-vloeistof met nicotine kan bijwerkingen veroorzaken zoals misselijkheid, diarree en hartkloppingen, vooral als u niet gewend bent aan nicotine.

Wanneer mag u dit apparaat niet gebruiken?

De Joyetech e-sigaret is bedoeld voor volwassenen van 18 jaar en ouder, en is zonder recept verkrijgbaar. Elektronisch roken wordt afgeraden als u:

  • Een niet-roker bent;
  • Jonger bent dan 18 jaar;
  • Overgevoelig bent voor een van de bestanddelen van de e-vloeistof (zie bijsluiter of verpakking);
  • Een aandoening heeft waarbij roken wordt afgeraden (raadpleeg bij twijfel de arts).
Bewaar de e-sigaret en e-vloeistof altijd buiten bereik van kinderen. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol

Het inhaleren van e-vloeistof met nicotine wordt afgeraden tijdens een zwangerschap en het geven van borstvoeding. Nicotine kan de gezondheid van een (ongeboren) baby schaden.

Er gelden verder geen waarschuwingen wat betreft rijvaardigheid of het gebruik van alcohol.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Joyetech e-Sigaret

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven