Kelpasan

Kelpasan

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Kelpasan van A. Vogel is rijk aan jodium. Dit mineraal ondersteunt de werking van de schildklier en helpt de energiestofwisseling te optimaliseren. De tabletten Kelpasan zijn gemakkelijk in te nemen. Meer info

Laagste prijs
€ 10,70
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Kelpasan?

Kelpasan van A. Vogel is rijk aan jodium. Dit mineraal ondersteunt de werking van de schildklier en helpt de energiestofwisseling te optimaliseren. De tabletten Kelpasan zijn gemakkelijk in te nemen. Het voedingssupplement is bovendien geschikt voor jong en oud. Wilt u ook uw energiehuishouding op een natuurlijke manier ondersteunen? U kunt Kelpasan online bestellen bij een van de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com. Uw bestelling wordt direct verzonden. U heeft Kelpasan van A. Vogel binnen een tot drie werkdagen in huis.

Waar wordt het product voor gebruikt?

De schildklier is een kleine klier in de hals. Het kliertje zorgt voor veel processen in het lichaam, waaronder die van de stofwisseling. Jodium zorgt ervoor dat de schildklier goed kan functioneren. Krijgt u te weinig jodium binnen, dan kan de schildklier trager gaan werken. U kunt dan last krijgen van specifieke klachten, zoals kouwelijkheid, vermoeidheid, gewichtstoename of obstipatie.

Jodium zit in voeding, waaronder zeevis, zeewier, eieren en brood (bakkerszout). Krijgt u deze voedingsmiddelen niet genoeg binnen, dan kunt u de werking van de schildklier ondersteunen met een jodiumsupplement. Kelpasan van A. Vogel bevat jodium uit kelp, een zeewiersoort die van nature rijk is aan jodium. Een tablet bevat 200 microgram jodium, wat overeenkomt met 133% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Hoe gebruikt en doseert u Kelpasan?

Bij de samenwerkende drogisten is Kelpasan online verkrijgbaar in verpakkingen van 200 tabletten. De aanbevolen dosering is als volgt:

  • Iedere ochtend 1 tablet innemen met wat water.
Overschrijd de aanbevolen dosering niet. Lees voor gebruik de bijsluiter of de aanwijzingen op de verpakking.

Bijwerkingen

Kelpasan van A. Vogel is een natuurlijk product en wordt doorgaans goed verdragen. Krijgt u toch last van bijwerkingen, stop dan met het gebruik van Kelpasan en overleg met een arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik Kelpasan niet als u overgevoelig bent voor jodium of voor een van de overige ingrediënten (zie bijsluiter of verpakking). Dit voedingssupplement is niet geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Kelpasan

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven