Kilokiller Gewicht Verliezen

Kilokiller Gewicht Verliezen

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Dit product is een voedingssupplement dat helpt bij het afslanken. De tabletten bevatten chitosan, een vezelrijke stof die gemaakt wordt van het pantser van schaaldieren. Kilokiller Gewicht Verliezen vermindert het hongergevoel en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Meer info

Laagste prijs
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid
Niet in voorraad
Recept vereist
Nee

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

Wat is Kilokiller Gewicht Verliezen?

Dit product is een voedingssupplement dat helpt bij het afslanken. De tabletten bevatten chitosan, een vezelrijke stof die gemaakt wordt van het pantser van schaaldieren. Kilokiller Gewicht Verliezen vermindert het hongergevoel en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Daarnaast bindt het vetten uit de voeding aan zich, zodat het lichaam minder calorieën opneemt.

Waar wordt het voor gebruikt?

De tabletten Kilokiller Gewicht Verliezen zijn uitstekend te gebruiken in combinatie met een vermageringsdieet. Dit product stimuleert de darmwerking en zorgt er bovendien voor dat er minder vet uit de voeding wordt verteerd. Afvallen zal daardoor makkelijker en sneller gaan. Kilokiller Gewicht Verliezen kan na het afronden van een dieet ook worden gebruikt om op gewicht te blijven. U kunt dit product zonder recept bestellen.

Hoe gebruikt u Kilokiller Gewicht Verliezen?

De tabletten Kilokiller Gewicht Verliezen moeten een half uur voor de maaltijd worden ingenomen met voldoende vloeistof. Zorg ervoor dat u bij het gebruik van dit product veel drinkt. Dit voorkomt bijwerkingen als obstipatie en versnelt het afvoeren van afvalstoffen die tijdens het afslankproces vrijkomen.

Dosering

Om gewicht te verliezen: gedurende 7 dagen ’s ochtends en ’s middags 3 tabletten een half uur voor de maaltijd innemen. Deze kuur kan desgewenst herhaald worden.
Om op gewicht te blijven: gedurende 14 dagen ’s ochtends 3 tabletten een half uur voor de maaltijd innemen. Zo nodig herhalen.

Raadpleeg de verpakking of bijsluiter voor meer informatie over het gebruik van dit afslankmiddel.

Bijwerkingen

  • Dit voedingssupplement voorkomt dat het lichaam vet uit de maaltijd opneemt. Het onverteerde vet verlaat het lichaam via de ontlasting. Als u veel vetrijke voedingsmiddelen eet, wordt de ontlasting vetter en kunt u last krijgen van buikpijn en diarree. Matig het gebruik van vette voedingsmiddelen als u hier last van krijgt.
  • Als u niet voldoende drinkt bij het gebruik van dit middel, kunt u last krijgen van een opgeblazen gevoel of obstipatie (verstopping). Drink minimaal 1,5 tot 2 liter per dag om dit te voorkomen.
Raadpleeg de arts als u andere bijwerkingen ervaart waar u veel last van heeft.

Wanneer mag u Kilokiller Gewicht Verliezen niet gebruiken?

Gebruik dit product niet als u:

  • Overgevoelig bent voor schaaldieren, chitosan of een van de gebruikte hulpstoffen in dit product;
  • Zwanger bent of borstvoeding geeft.
Raadpleeg de gegevens in bijsluiter of verpakking voor meer informatie over de contra-indicaties en andere waarschuwingen.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Kilokiller Gewicht Verliezen

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven