Kilokiller

Kilokiller Anti-Snoep


De productlijn van Kilokiller bestaat uit voedingssupplementen en is ontworpen om voor elke vrouw een gepersonaliseerde afslankoplossing te bieden; om haar te helpen haar gewicht bij te stellen; haar figuur te verfijnen; cellulitis te doen verdwijnen; overtollig vocht te bestrijden of de eetlust te matigen.

De nieuwe variant van Kilokiller, Kilokiller Anti-Snoep, focust zich op het laatste, de regulatie van de eetlust.

De werking van kilokiller Anti-Snoep

Kilokiller Anti-Snoep reguleert de eetlust en remt de opname van calorieën af. Het is de oplossing om u te helpen de zin om iets te snoepen te onderdrukken en de opname van calorieën te beperken. Door Kilokiller Anti-Snoep te gebruiken helpt u het verzadigingsgevoel te verhogen, en remt u de opname van calorieën en absorptie van vetten. Dit zorgt ervoor dat u op een gemakkelijke manier goed kunt afvallen, en kunt werken aan de verfijning van uw figuur.

Hoe gebruikt u Kilokiller Anti-snoep?

Kilokiller Anti-Snoep is zeer eenvoudig in gebruik. Eenmaal daags lost u 1 bruistablet op in 150 ml water, een half uur voor de lunch. Kilokiller Anti-Snoep is een voedingssupplement met zoetstof, op basis van een combinatie van vezels. Een verpakking bevat 24 tabletten; dus goed voor een periode van maar liefst 24 dagen.

Er zijn geen contra indicaties bekend bij het gebruik van Kilokiller.
Mocht u twijfelen over het gebruik van Kilokiller in combinatie met medicijnen raden wij u aan altijd het advies van een apotheek of een arts te vragen.

* Prijs is inclusief BTW.