Kilokiller

Hoe snel ga ik gewicht verliezen als ik Kilokiller gebruik?


De resultaten zijn voor iedereen verschillend, maar wij bevelen vooral aan dat het resultaat van het gebruik van Kilokiller wordt afgemeten aan het afnemen van uw omvang, pas in tweede instantie aan het gewichts-verlies. Sommigen zien afname van gewicht in de eerste week, bij andere duurt dat weer langer. Vergeet niet dat u die extra kilo\'s er ook niet binnen 2 weken heeft aangegeten! Wij zijn ervan overtuigd dat u het resultaat zult merken, maar een waarschuwing is op z\'n plaats: té snel afvallen is niet goed voor uw lichaam. Wanneer u meer dan 4 kilo per week aan gewicht verliest dan dient u de avondtabletten te gaan overslaan.

Hoeveel gewicht kan ik verliezen met Kilokiller?

Het totaal van het gewichtsverlies hangt af van uw dagelijks dieet, de hoeveelheid beweging die u heeft en hoeveel overgewicht u heeft. Als richtlijn houden wij een gemiddelde aan van ongeveer 2-3 pond per week. In sommige gevallen is het zo dat onze klanten eerst een paar kledingmaten aan omvang verliezen voordat ze in gewicht verminderen, dit kan zijn omdat u eerst meer spiermassa ontwikkeld voordat u het vet verbrandt.

Heeft Kilokiller effect op mijn huidige medicatie?

Kilokiller is bereid met 100% natuurlijke ingrediënten en het is niet bekend of er enige effecten zijn in combinatie met andere medicamenten. Wij adviseren u wel, als u medicamenten gebruikt, overleg te hebben met uw eigen huisarts alvorens u begint met een kuur van Kilokiller of wanneer u allergisch bent voor één van de ingrediënten.

Wie kunnen Kilokiller niet gebruiken?

Mensen met te hoge, of te lage bloeddruk, thyroid disease, diabetes of epilepsie moeten eerst de huisarts raadplegen alvorens te starten met een kuur van Kilokiller. Mensen met hartklachten of zwangere vrouwen moeten geen gebruik maken van dit product.

Moet ik extra bewegen als ik een kuur Kilokiller gebruik?

Nee, het is niet noodzakelijk dat u extra moet bewegen als u een kuur Kilokiller gebruikt. Het is natuurlijk wel verstandig als u succesvol gewicht wilt verliezen minder vet en calorierijke maaltijden te nuttigen. Als u daarnaast nog extra gaat bewegen bevorderd dat uiteraard uw gewichtsverlies.

Hoe werkt Kilokiller nu eigenlijk?

Kilokiller is een zorgvuldig samengestelde afslankbruisdrank uit natuurlijke ingrediënten, die in harmonie met uw natuurlijke biologische klok samenwerkt. In de ochtend zorgt de bruisdrank ervoor dat het opgeslagen vet in uw lichaam wordt aangepakt, in de middag zorgt Kilokiller ervoor dat de vetopname in uw lichaam wordt afgeremd en voorkomt het hongergevoel. In de nacht wordt het in uw lichaam opgeslagen vet verbrand.

Wat zijn de bijwerkingen van Kilokiller?

Er zijn geen bijwerkingen bekend, maar een overschrijding van de voorgeschreven hoeveelheid Kilokiller kan diarree als gevolg hebben.

Is Kilokiller natuurlijk?

Ja, Kilokiller is een samenstelling van natuurlijke producten als dieet supplement en bestaat uit kruiden, vitaminen en mineralen.

Moet ik een dieet volgen met Kilokiller?

Wij hebben geen specifiek dieet dat u moet volgen als u Kilokiller gebruikt. Wij bevelen een goed uitgebalanceerd dieet aan. Het is beter om meerdere kleine maaltijden op een dag te eten dan 1 of 2 grote maaltijden per dag. Het is ook verstandig om te letten op gebruik van cafeïne, suikers, alcohol en fast food.

Hoe weet ik of Kilokiller werkt?

Al na enkele dagen zult u merken dat het verlangen naar tussendoortjes minder wordt en u tijdens de maaltijden minder zult gaan eten. Uw lichaam zal energie halen uit de opgeslagen vetten en deze verbranden. U zult ook profiteren van de toegevoegde vitamines in de bruistabletten waardoor u door kunt gaan met uw dagelijkse bezigheden zonder u suf of zwak te voelen zoals met andere afslankproducten of diverse diëten vaak het geval is.

Waarom moet ik zoveel water drinken bij het gebruik van Kilokiller?

Het is algemeen bekend dat u minstens 2 liter water per dag moet drinken. De meesten van ons halen deze hoeveelheid normaliter niet. Water onderdrukt het hongergevoel en zet het lichaam aan tot vetverbranding. De lever is het orgaan waar vet wordt gemataboliseerd. De nieren hebben water nodig om goed te kunnen functioneren en wanneer de nieren niet voldoende water krijgen krijgt de lever ander werk te doen dan vetten metaboliseren en worden vetten opgeslagen in het lichaam waardoor weer overgewicht kan ontstaan. Voldoende water drinken is dus een manier om uw organen normaal te laten functioneren.

* Prijs is inclusief BTW.