Lactona EasyDent

Lactona EasyDent

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Een rager, ook wel interdentaalborstel genoemd, is een klein borsteltje waarmee de ruimte tussen de tanden en kiezen wordt schoongemaakt. Lactona EasyDent ragers hebben een uitstekende kwaliteit en zijn makkelijk mee te nemen. Meer info

Laagste prijs
€ 3,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Lactona EasyDent?

Een rager, ook wel interdentaalborstel genoemd, is een klein borsteltje waarmee de ruimte tussen de tanden en kiezen wordt schoongemaakt. Lactona EasyDent ragers hebben een uitstekende kwaliteit en zijn makkelijk mee te nemen. De ragers zijn verkrijgbaar in diverse formaten.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Ragen vormt een goede aanvulling op tandenpoetsen. Een tandenborstel is te groot voor het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken, zoals holtes tussen de kiezen of de ruimte tussen het gebit en een vaste beugel. Het gevolg is dat etensresten, plak en bacteriën op die plaatsen achterblijven, waardoor de kans op gaatjes, tandvleesproblemen en een slechte adem toeneemt. Lactona EasyDent ragers zijn klein genoeg om de interdentale ruimtes goed schoon te maken. Dit bevordert een optimale mondhygiëne en beschermt het gebit en het tandvlees tegen cariës en ontstekingen.

Hoe werkt Lactona EasyDent?

Een Lactona EasyDent rager bestaat uit een draadvormig handvat met daaraan een taps toelopend borsteltje. Door de conische vorm van het borsteltje kunnen zowel kleine als de wat grotere ruimtes goed worden bereikt. De borstelhaartjes zijn gemaakt van sterk maar zacht materiaal dat plak en vuil wel grondig verwijdert, maar tandglazuur, implantaten, kronen en beugels niet beschadigt. De Lactona EasyDent ragers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten:

 • Type A: met een gele draad, heeft een borsteltje met een diameter van 2,5 tot 5 mm.
 • Type B: met een rode draad, heeft een borsteltje met een diameter van 3,1 tot 8 mm.
 • Type C: met een zwarte draad, heeft een borsteltje met een diameter van 6,0 tot 11 mm.
Kies een formaat dat goed bij uw gebit past. Heeft u vrij kleine interdentale ruimtes, kies dan type A. Zijn de ruimtes groot, dan kunt u beter type B of C nemen.

Hoe gebruikt u Lactona EasyDent?

Gebruik de Lactona EasyDent rager na het tandenpoetsen op de volgende manier:

 • Spoel na het poetsen de tandpasta niet uit, maar begin direct met ragen. Het ragertje zorgt ervoor dat de tandpasta ook op de moeilijk bereikbare plekken komt.
 • Houd de rager tussen duim en wijsvinger en steek het borsteltje in de ruimte die u wil schoonmaken.
 • Beweeg het ragertje vervolgens heen en weer zodat de borstelharen goed al het vuil kunnen verwijderen.
 • Zorg ervoor dat het borsteltje niet klem komt te zitten. De metalen draad van de rager mag de tanden niet raken. Duw dus niet te ver door.
 • Spoel, als alle interdentale ruimtes gereinigd zijn, de mond en maak het ragertje schoon onder stromend water.
Vervang de ragers regelmatig om hygiënische redenen.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik de ragers niet op plekken waar de interdentale ruimtes heel klein zijn. In dat geval kunt u beter flosdraad of een tandenstoker gebruiken. Overleg met de (tand)arts of u Lactona EasyDent ragers mag gebruiken rondom loszittende gebitselementen of als u lijdt aan een aandoening aan het tandvlees.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Lactona EasyDent

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven