Levothyroxine (Thyrax)

Thyrax kopen?


Heeft u last van schildklierproblemen, dan zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Het bekende middel Thyrax is niet beschikbaar bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheek, maar er zijn alternatieven. De werkzame stof in Thyrax, levothyroxine, is een schildklierhormoon. Dit middel vult het lichaamseigen schildklierhormoongehalte aan, waardoor schildklierklachten verminderen. Deze stof zit in de alternatieven van Thyrax: Levothyroxine en Euthyrox en deze middelen kunt u kopen bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken.

Wanneer Thyrax bestellen?

Artsen adviseren Thyrax vaak bij klachten als gevolg van een te traag werkende schildklier. De symptomen die kunnen optreden bij deze aandoening, zijn onder andere:
  • Vermoeidheid;
  • Trage hartslag;
  • Obstipatie (verstopping in de darmen);
  • Lusteloosheid;
  • Opgezwollen schildklier (struma);
  • Aankomen in gewicht, ook al eet u normaal.
Als de schildklier te traag werkt, komen er minder schildklierhormonen vrij. Daardoor vertraagt de stofwisseling en kunnen bovenstaande klachten ontstaan. Thyrax normaliseert het gehalte aan schildklierhormonen, waardoor de stofwisseling versnelt en u zich weer beter voelt.

Soms schrijven artsen Thyrax Duotab voor bij mensen met een te snel werkende schildklier. In dit geval zal de patiënt ook een geneesmiddel moeten gebruiken dat de werking van de overactieve schildklier afremt.

Thyrax Duotab informatie

Thyrax is op het moment niet beschikbaar, maar wilt u een alternatief voor Thyrax kopen, lees dan eerst goed de bijsluiter. Op de site van Dokteronline.com kunt u de Levothyroxine en Euthyrox bijsluiter downloaden. Ook vindt u hier productinformatie van deze medicijnen. Bij Dokteronline.com worden bovendien reviews van geneesmiddelen geplaatst. U kunt zelf iets vertellen over uw ervaringen met Thyrax alternatieven.

Online Thyrax bestellen via een samenwerkende apotheek

Lijdt u aan schildklierklachten, dan kunt u online een alternatief voor Thyrax kopen via één van de samenwerkende apotheken. Omdat deze geneesmiddelen receptplichtig zijn, heeft u een recept nodig. Dit wordt geregeld via een online consult. Tijdens dit consult wordt uw medische achtergrond in kaart gebracht en beslist een samenwerkende arts of u in aanmerking komt voor een behandeling met de alternatieven voor Thyrax Duotab. Gaat deze arts akkoord met uw aanvraag, dan stuurt hij een online recept naar één van de samenwerkende apotheken en worden uw medicijnen klaargemaakt en opgestuurd.

Veilig een alternatief voor Thyrax kopen en afrekenen

Een alternatief voor Thyrax bestellen via Dokteronline.com gaat snel en veilig. Wij maken gebruik van een goed beveiligde betaalomgeving. U kunt daarbij kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden, waaronder iDeal. Heeft u hulp nodig bij het online bestellen of afrekenen? Neem dan gerust contact op met onze Klantenservice.

Thyrax Duotab uit de officiële fabriek

Gaat u het alternatief voor Thyrax bestellen bij de samenwerkende apotheek, dan kunt u erop vertrouwen dat u een geregistreerd en veilig geneesmiddel in huis haalt. De apotheken die met ons samenwerken, leveren uitsluitend medicijnen die rechtstreeks van de officiële fabrikant afkomstig zijn. U hoeft niet bang te zijn voor nepmedicijnen.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.