Levothyroxine (Thyrax)

Thyrax zonder recept mogelijk?


Thyrax Duotab is een receptplichtig schildkliermedicijn. De werkzame stof levothyroxine zorgt ervoor dat klachten als gevolg van een te traag werkende schildklier verminderen. Thyrax is op het moment niet beschikbaar, maar u kunt het alternatief voor Thyrax zonder recept van uw eigen huisarts (receptvrij) bestellen. Dit is mogelijk bij één van de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com. Uw recept wordt geregeld via een online consult door een samenwerkende arts. Het is een receptplichtig medicijn, dus er is altijd een recept nodig. Thyrax receptvrij kopen is niet mogelijk.

Wat is Thyrax

Thyrax Duotab wordt voorgeschreven bij schildklierklachten. Meestal wordt dit medicijn gebruikt bij een te traag werkende schildklier. De schildklier produceert dan te weinig hormonen, wat invloed heeft op de stofwisseling. De klachten die kunnen ontstaan bij een te traag werkende schildklier zijn onder andere:
  • Het snel koud hebben;
  • Vermoeidheid;
  • Traagheid in handelen;
  • Obstipatie;
  • Trage hartslag;
  • Vergrote schildklier (struma);
  • Gewichtstoename.
Een te traag werkende schildklier wordt ook wel hypothyroïdie genoemd. Thyrax zorgt ervoor dat er meer schildklierhormonen in het lichaam komen. Hierdoor versnelt de stofwisseling en verminderen de klachten. Thyrax kan ook gebruikt worden bij een te snel werkende schildklier, als aanvulling op medicatie die de schildklierwerking remt.

Alternatief Thyrax Duotab met een online recept

Heeft u schildkliermedicijnen nodig, maar heeft u geen gelegenheid om naar een arts of apotheek te gaan, dan kunt u online het alternatief voor Thyrax bestellen, genaamd Levothyroxine. Bij de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com bestelt u het alternatief voor Thyrax zonder recept van uw eigen huisarts, maar met een online recept. Dit wordt geregeld via een online consult. U vult daarvoor eerst een medische vragenlijst in. Een samenwerkende arts beoordeelt daarna uw gezondheidssituatie en beslist of u het medicijn mag gebruiken. Gaat hij akkoord met uw bestelling, dan wordt het online recept doorgestuurd aan één van de samenwerkende apotheken. Uw medicijnen worden vervolgens discreet opgestuurd.

Koop nooit Thyrax zonder recept

Het internet geeft helaas ook louche bedrijfjes de gelegenheid om medicijnen te verkopen. Pas op voor dit soort praktijken: er zijn veel nepmedicijnen in omloop. Deze geneesmiddelen kunnen vervuild zijn of bevatten de verkeerde werkzame stof. Goedkoop maar gevaarlijk! Het beste advies dat we u kunnen geven: vertrouw geen aanbieders die Thyrax zonder recept verkopen. Thyrax is receptplichtig en mag uitsluitend door een geregistreerde arts worden voorgeschreven. Let ook op de locatie van de internetapotheek. Bestel liever niet bij bedrijfjes die in derdewereldlanden gevestigd zijn.

Veilig het alternatief Thyrax zonder recept van uw huisarts kopen

Bij Dokteronline.com zorgen we ervoor dat u in contact wordt gebracht met geregistreerde en betrouwbare artsen en apotheken. Uw gezondheid is onze prioriteit. U krijgt daarom nooit zomaar receptplichtige medicijnen opgestuurd: de samenwerkende arts controleert altijd eerst uw medische achtergrond. Alleen als het veilig is, wordt er een online recept verstrekt. De apotheken waarmee wij samenwerken, leveren medicijnen die van de officiële fabrikant komen. Nepmedicijnen krijgen dus geen kans.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.