LibertyHealth Ultimate-V

LibertyHealth Ultimate-V is een natuurlijk kuurproduct voor mannen dat de seksuele potentie bevordert. Het product stimuleert de aanmaak van lichaamseigen testosteron. Hierdoor wordt de erectie ondersteund en is er een betere controle over het orgasme gedurende de seksuele activiteit. Meer info

Kosten vanaf
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid
Niet in voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

  • iDeal
  • Billink
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken

Wat is LibertyHealth Ultimate-V?

LibertyHealth Ultimate-V is een natuurlijk kuurproduct voor mannen dat de seksuele potentie bevordert. Het product stimuleert de aanmaak van lichaamseigen testosteron. Hierdoor wordt de erectie ondersteund en is er een betere controle over het orgasme gedurende de seksuele activiteit.

Samenstelling

LibertyHealth Ultimate-V bevat een mix van stoffen die lustopwekkend, energieverhogend en bloedtoevoer-bevorderend werken.

Erectiestoornis

LibertyHealth Ultimate-V is voor mannen die last hebben van een erectiestoornis. Dit is een onvermogen om een erectie te krijgen of te houden. Een erectiestoornis kan uw seksleven in de weg staan. LibertyHealth Ultimate-V kan u hierbij helpen.

Hoe moet u LibertyHealth Ultimate-V gebruiken?

Neem 2 keer per dag 1 tablet in met water. Voor een directe ondersteuning van de erectie wordt aanbevolen om maximaal 1 uur voor de seksuele activiteit 2 tabletten met water in te nemen. Wanneer u onder behandeling staat van een arts, is het aan te raden om voor gebruik van LibertyHealth Ultimate-V uw behandelend arts te raadplegen.

Bijwerkingen

In principe is LibertyHealth Ultimate-V veilig. Echter kan er in bijzonder gevallen hoofdpijn, een blozend gezicht of een ontregelde maag opspelen. Wanneer u deze bijwerkingen regelmatig ervaart wordt er aangeraden om met het product te stoppen.

Let op

Ultimate V mag niet gebruikt worden door mensen onder de 18 jaar, en in de volgende situaties: bij hart-en/of vaatziekten; bij longklachten; bij hoge bloeddruk; bij nierproblemen; bij diabetes; bij aandoeningen aan de schildklier; bij gebruik van medicijnen en/of drugs; bij overmatig alcoholgebruik.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - LibertyHealth Ultimate-V

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven