Libido 7

Libido 7

4 / 5 gebaseerd op 1 reviews

Een penisvergroting zonder operatie? Met Libido 7 kan het! Dit voedingssupplement zorgt ervoor dat de penis tot maar liefst 7 centimeter toeneemt in lengte en tegelijkertijd zichtbaar dikker wordt. Meer info

Laagste prijs
€ 71,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Libido 7?

Een penisvergroting zonder operatie? Met Libido 7 kan het! Dit voedingssupplement zorgt ervoor dat de penis tot maar liefst 7 centimeter toeneemt in lengte en tegelijkertijd zichtbaar dikker wordt. Dit geeft een optimaal zelfvertrouwen én meer genot in de slaapkamer. Libido 7 werkt geheel natuurlijk en is veilig te gebruiken. Wilt u Libido 7 online bestellen op een discrete manier, dan kan dat via de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com. U krijgt dit voedingssupplement dan in een neutrale verpakking thuisgestuurd.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Als je de seksfilmpjes moet geloven, is iedere man royaal geschapen. Helaas valt dit in de werkelijkheid behoorlijk tegen. Een kleine penis functioneert prima en is niets om bezorgd over te zijn of om u voor te schamen. Een grotere penis heeft echter wel veel voordelen: het geeft uw bedpartner meer bevrediging en heeft ook een positieve invloed op uw zelfvertrouwen.

Libido 7 vergroot de penis op een natuurlijke manier. De tabletten bevatten onder meer ashwagandha, L-arginine, calcium en zink. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de doorbloeding in de penis verbetert. Hierdoor vullen de zwellichamen zich beter en neemt het spierweefsel toe. Het resultaat: een stevigere, vollere penis die tot wel zeven centimeter langer kan worden. Het voordeel van Libido 7 is dat het geen chemische toevoegingen bevat. Deze natuurlijke penisvergroter kan daardoor langdurig en veilig gebruikt worden.

Hoe gebruikt en doseert u Libido 7?

Bij de samenwerkende drogisten kunt u Libido 7 online kopen in verpakkingen van 60 tabletten. De door de fabrikant aanbevolen dosering is als volgt:

  • Volwassen mannen: tweemaal daags 1 tablet innemen met wat vloeistof.
Gebruik niet meer dan 2 tabletten Libido 7 per dag. Voor een optimaal resultaat, slikt u Libido 7 minimaal drie maanden achtereen. Zodra u stopt met het innemen van de tabletten zal het penisvergrotende effect langzaam afnemen. Lees voor gebruik de bijsluiter of de aanwijzingen op de verpakking.

Bijwerkingen

Libido 7 bevat natuurlijke ingrediënten en wordt over het algemeen zonder problemen verdragen. Mocht u onverhoopt toch last krijgen van bijwerkingen, neem dan contact op met een arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik Libido 7 niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten (zie verpakking of bijsluiter). Dit voedingssupplement wordt niet aanbevolen aan jongens onder de 18 jaar.

Reviews (1)
4 / 5 gebaseerd op 1 reviews

Groter en harder met libido7

Koen (4/5)
Hillesbergen, 16-06-2012

Na veel gehoord te hebben, libido7 geprobeerd. Mijn penis is inmiddels groter en harder. Ik merk dit vooral als ik mijn harde penis in mijn handen heb. Hij voelt zwaarder aan en mijn aders op mijn penis zijn dikker. Libido7 heeft me het gevoel gegeven dat mijn penis nog netter functioneert.

Product review - Libido 7

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven