Lidocaïne

Lidocaïne kopen om zaadlozing uit te stellen


Lidocaïne helpt bij premature ejaculatie

Een voortijdige zaadlozing (premature ejaculatie) kan iedere man wel eens overkomen. Maar als het iedere keer gebeurt, is er sprake van een seksuele stoornis. Bij een voortijdige zaadlozing ejaculeert de man binnen 1 tot 2 minuten nadat de geslachtsgemeenschap is begonnen. Frustrerend voor beide partners, want op die manier is er weinig bevredigends aan een vrijpartij. Lidocaïne biedt uitkomst bij premature ejaculatie: deze licht verdovende zalf zorgt ervoor dat het hoogtepunt langer kan worden uitgesteld. Lidocaïne bestellen bij een apotheek die met Dokteronline.com samenwerkt is de eerste stap naar een betere beheersing van de zaadlozing.

Wanneer Lidocaïne kopen?

Veel mannen schamen zich voor hun seksuele stoornis en ondernemen geen actie. Het gevolg is een gevoel van onmacht en frustratie, spanningen in de relatie en zelfs depressies. Er wordt vaak gedacht dat een voortijdige zaadlozing een kwestie van slechte zelfbeheersing is. Niets is minder waar. Voortijdige zaadlozingen kennen diverse oorzaken, waaronder:
  • Psychische factoren, zoals faalangst en prestatiedrang;
  • Een aangeleerde reflex om snel klaar te komen bij opwinding;
  • Een verstoorde communicatie tussen de zenuwcellen.
Er zijn diverse middelen verkrijgbaar bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken die een voortijdige zaadlozing helpen voorkomen. Lidocaïne is een van de meest voorgeschreven medicijnen bij deze aandoening. De met Dokteronline.com samenwerkende apotheken hebben Lidocaïne standaard op voorraad.

Hoe werkt Lidocaïne?

Lidocaïne is een product dat de huid tijdelijk gevoelloos maakt. Het wordt door artsen vaak gebruikt als lokale verdoving bij kleine medische ingrepen, schoonmaken van open wonden of het verwisselen van verbanden. Lidocaïne zalf wordt ook vaak gebruikt om voortijdige zaadlozingen te voorkomen. De zalf vermindert de prikkelgeleiding in de huid van de penis en eikel, en maakt deze minder gevoelig. Hierdoor duurt het langer voordat er een zaadlozing optreedt. Lidocaïne bestellen is een goede manier om de duur van de geslachtsgemeenschap te verlengen.

Het gebruik van Lidocaïne

Lidocaïne zalf werkt vrij snel op slijmvliezen zoals de huid van de eikel. De zalf moet daarom vijf tot tien minuten voor aanvang van de geslachtsgemeenschap dun op de eikel en penis worden aangebracht. Gebruik altijd de kleinst mogelijke hoeveelheid. Mocht dit onvoldoende resultaat geven, dan kunt u de hoeveelheid Lidocaïne zelf aanpassen. Houd er wel rekening mee dat een grotere hoeveelheid zalf de kwaliteit van het orgasme negatief kan beïnvloeden. Indien het product voor irritatie zorgt bij de partner kan een condoom gebruikt worden.

Wilt u Lidocaïne bestellen? Lees dan voor gebruik altijd de bijsluiter. Hierin staat een volledig overzicht van eventuele bijwerkingen, contra-indicaties en waarschuwingen.

Lidocaïne kopen bij samenwerkende apotheken

Lidocaïne is een recept plichtig medicijn: u kunt dit middel alleen bestellen als u een recept van een arts heeft. U heeft geen recept van uw eigen huisarts nodig.

Wij brengen u in contact met een samenwerkend arts. Deze schrijft uw recept digitaal uit, na een grondig online medisch consult. Dankzij deze werkwijze is Lidocaïne kopen bij samenwerkende apotheken uiterst veilig. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk van voortijdige zaadlozingen af wil zijn. Daarom zorgen we ervoor dat uw bestelling direct na het uitschrijven van het recept aan de apotheek doorgegeven wordt zodat deze het direct kan verzenden. Vandaag Lidocaïne bestellen betekent dat u dit geneesmiddel al binnen 1 tot 3 werkdagen in huis heeft.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.