Luizencape

Luizencape

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Een luizencape is een kunststof hoes die over de jas van uw kind wordt gehangen. De cape beschermt de jas tegen het overspringen van hoofdluizen, zodat uw kind minder snel besmet wordt als er hoofdluis heerst. Meer info

Laagste prijs
€ 5,70
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is een luizencape?

Een luizencape is een kunststof hoes die over de jas van uw kind wordt gehangen. De cape beschermt de jas tegen het overspringen van hoofdluizen, zodat uw kind minder snel besmet wordt als er hoofdluis heerst. U kunt een luizencape online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Luizencapes zijn onmisbaar op plaatsen waar veel jassen dicht bij elkaar hangen, zoals op school, in kleedkamers van sportscholen, op kinderdagverblijven of andere instellingen. Hoofdluis is zeer besmettelijk. De luizen leven op de hoofdhuid, waar ze bloed opzuigen en eitjes leggen. Het gevolg is jeuk. U kunt hoofdluis behandelen met de kammethode, eventueel in combinatie met een luisdodend product. Luizen lopen niet alleen van hoofd naar hoofd, ze kunnen zich ook via de kragen van jassen verspreiden, om vervolgens in het haar te klimmen als de jas gedragen wordt. Om besmetting via jassen te voorkomen, is een luizencape zeer geschikt. Luizen krijgen geen grip op het gladde materiaal van de cape, waardoor ze zich niet verder kunnen verspreiden.

Hoe gebruikt u de luizencape?

Bij de samenwerkende drogisten is de luizencape online verkrijgbaar. De meeste capes werken heel eenvoudig: hang de cape over de jas heen en trek de bovenkant dicht door middel van het koord of de knoop. Zorg ervoor dat de cape de jas helemaal bedekt, ook aan de onderkant. U kunt de jas vervolgens gewoon aan de kapstok hangen. Sommige luizencapes hebben een vakje voor een naamkaartje, zodat de jas van uw kind gemakkelijker terug te vinden is. Gebruik de luizencape iedere dag, ook als er geen luizenplaag heerst. Daarnaast is het verstandig om de haren van uw schoolgaande kind regelmatig te controleren met behulp van een luizenkam. Zo kunt u direct actie ondernemen als uw kind besmet is met hoofdluis.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Luizencape

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven