Mebendazol worm

Mebendazol ervaringen


Mebendazol is een anthelminticum: een geneesmiddel dat wormen doodt. Het wordt gebruikt bij een besmetting met aarsmaden, lintworm, mijnworm, spoelworm, zweepworm en andere parasieten. In dit informatiedossier leest u meer over de ervaringen van onze bezoekers met dit geneesmiddel.

Waarom Mebendazol bestellen?

Een worminfectie geneest niet vanzelf. Hoewel u in het begin niet veel van deze infectie merkt, is het belangrijk om deze aandoening te behandelen. Na verloop van tijd kunnen er namelijk vervelende complicaties ontstaan, zoals gewichtsverlies, vermoeidheid en buikklachten. Mebendazol is het meest gebruikte geneesmiddel bij worminfecties. De meeste gebruikers hebben zeer positieve Mebendazol ervaringen. Deze antiwormkuur werkt snel en grondig, waardoor de meeste parasieten het lichaam binnen enkele dagen verlaten. Bovendien melden onze bezoekers dat de tabletten gemakkelijk in te nemen zijn en dat het medicijn nauwelijks bijwerkingen geeft.

Mebendazol dosering

De dosering van Mebendazol hangt af van de soort worm waarmee u besmet bent. Ervaring leert dat de volgende dosering goed werkt bij volwassenen en kinderen vanaf 2 jaar:
  • Bij aarsmaden: 1 tablet, na 14 dagen gevolgd door nog 1 tablet. Zo nodig deze kuur ieder 14 dagen herhalen.
  • Bij spoelwormen, mijnwormen, zweepwormen: tweemaal daags 1 tablet gedurende 3 dagen. Eventueel deze kuur na drie weken herhalen.
  • Bij lintworm is meestal een langdurige kuur nodig. Vraag in dit geval een arts om advies.
Wijk niet af van de aanbevolen dosering. Als de klachten binnen 14 dagen niet verbeteren, dient u een arts te raadplegen. In de Mebendazol bijsluiter leest u meer over het gebruik van en de dosering van dit geneesmiddel.

Mebendazol ervaringen: bijwerkingen

Medicijnen kunnen bijwerkingen geven. Gebruikers van Mebendazol hebben hier over het algemeen geen last van. Een enkele keer kan er een overgevoeligheidsreactie optreden, waarbij er sprake is van huiduitslag en galbulten. Ook buikpijn, diarree en misselijkheid worden soms genoemd, hoewel dat ook symptomen kunnen zijn van de worminfectie zelf. Wilt u meer weten over de bijwerkingen van dit medicijn, lees dan het informatiedossier 'Mebendazol bijwerkingen'.

Mebendazol gebruikerservaringen

Onze bezoekers sturen ons regelmatig berichtjes over hun ervaring met medicijnen. Het is nu ook mogelijk om deze rechtstreeks op de site van Dokteronline.com te plaatsen. Hebt u positieve of negatieve ervaringen met bepaalde medicatie, dan kunt u ons dit laten weten. Schrijf bijvoorbeeld iets over uw Mebendazol ervaringen. Had u last van bijwerkingen? Gaf het middel snel effect? U helpt zo andere bezoekers om een goed beeld te krijgen van dit medicijn. U kunt uw review invullen via de knop op de productpagina.

Mebendazol online bestellen bij een samenwerkende drogist

Wilt u na het lezen van de Mebendazol ervaringen dit geneesmiddel ook bestellen bij een drogist, dan kunt u dat doen wanneer het u uitkomt. De drogisten die met Dokteronline.com samenwerken zijn 24 uur per dag online geopend. U heeft geen recept nodig om Mebendazol online te bestellen: dit geneesmiddel is niet recept plichtig. Online Mebendazol kopen gaat bij samenwerkende drogisten discreet, veilig en snel. Bestelt u vandaag, dan heeft u dit geneesmiddel al binnen 1 tot 3 werkdagen in huis. Ook de betaling is vlot en veilig geregeld via iDeal of een van de andere betaalmethodes.

* Prijs is inclusief BTW.

 

Gerelateerde artikelen