Mebendazol worm

Mebendazol kopen bij een samenwerkende apotheek


Mebendazol behoort tot de anthelmintica, oftewel geneesmiddelen die gebruikt worden bij een worminfectie in het darmkanaal. Dit medicijn zorgt ervoor dat de wormen geen voedingsstoffen meer kunnen opnemen, waardoor ze sterven. Om er zeker van te zijn dat alle wormen, eitjes en larven uit het lichaam zijn verdwenen, moet de antiwormkuur altijd volledig worden afgemaakt. Bij sommige wormsoorten is het nodig om de kuur na een aantal dagen of weken te herhalen. Mebendazol is een receptvrij middel en kan dus zonder recept van een huisarts besteld worden via een samenwerkende drogisterij.

Wanneer Mebendazol kopen?

Er zijn verschillende soorten worminfecties. Aarsmaden komen het vaakst voor. Verder kunnen mensen ook worden besmet met spoelworm, zweepworm, mijnworm en lintworm. Een besmetting kan veroorzaakt worden door slechte hygiëne (aarsmade), het eten van rauw vlees (lintworm) en ongewassen groente (spoelworm, zweepworm), of door het lopen op blote voeten (mijnworm). Van een worminfectie merkt u aanvankelijk meestal niets. Soms kunt u last hebben van wat buikpijn of misselijkheid.

Bij aarsmaden is er daarnaast sprake van jeuk rond de anus. Wormen zijn zichtbaar in de ontlasting. Ze zijn te herkennen aan bewegende witte of lichtgele sliertjes. Een worminfectie gaat niet vanzelf over en kan op den duur vervelende complicaties geven, zoals buikpijn en gewichtsverlies. Het is daarom belangrijk om een goede antiwormkuur zoals Mebendazol te gebruiken.

Online medicatie bestellen

Mebendazol kopen kan tegenwoordig prima online. Dat is wel zo gemakkelijk, bijvoorbeeld als u geen apotheek of drogist in de buurt heeft of geen tijd heeft om er langs te gaan. Geneesmiddelen kopen via het internet is snel en gemakkelijk, mits u goed oplet met wie u zaken doet. Helaas worden veel mensen nog altijd slachtoffer van oplichterspraktijken. Deze 'apotheken' verkopen nepmedicijnen of gaan er met uw geld vandoor. En dan zijn er nog websites die uw gegevens doorverkopen ander andere bedrijven, waardoor u overspoeld wordt met ongevraagde reclamemails. Wilt u veilig online Mebendazol bestellen, let dan op de volgende punten:
  • Koop geneesmiddelen bij voorkeur via een Europese apotheek of drogist die geregistreerd is;
  • Let op de betaalomgeving: is deze goed beveiligd?
  • Check de reviews van andere bezoekers. Zo krijgt u het snelst in de gaten of de zaak te vertrouwen is.
  • Een website zegt veel. Kunt u alle informatie vinden die u zoekt? Zijn de teksten goed leesbaar of overduidelijk vertaald door een computerprogramma? Is er sprake van een onlogische URL?
Met deze tips voorkomt u vervelende ervaringen.

Waar online Mebendazol kopen

Bij een drogisterij die met Dokteronline.com samenwerkt kunt u rekenen op kwaliteit en veiligheid. Zij leveren uitsluitend de medicatie die rechtstreeks van de gecertificeerde fabriek komt. Daarnaast kunt u op onze website alle informatie omtrent de medicijnen terugvinden. Ook qua beveiliging bent u aan het juiste adres. Uw gegevens worden nooit aan derden verkocht en betalingen lopen via een beveiligde betaalomgeving.

Mebendazol: weg met wormen

Mebendazol kopen bij een samenwerkende drogist maakt korte metten met vervelende worminfecties. Wilt u meer weten over de bijwerkingen van dit geneesmiddel, lees dan het informatiedossier 'Mebendazol bijwerkingen'. In de bijsluiter leest u meer over het gebruik en de dosering van dit medicijn.

* Prijs is inclusief BTW.