Medisana ViFit Activity Tracker

Medisana ViFit Activity Tracker

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Met de ViFit Activity Tracker van Medisana houdt u eenvoudig bij hoeveel u per dag beweegt. Het kleine apparaatje meet niet alleen de afstand die u loopt, maar rekent ook uit hoeveel stappen u neemt, de hoeveelheid calorieën die u verbruikt en hoeveel uren u actief bent geweest. Meer info

Laagste prijs
€ 49,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is een Medisana ViFit Activity Tracker?

Met de ViFit Activity Tracker van Medisana houdt u eenvoudig bij hoeveel u per dag beweegt. Het kleine apparaatje meet niet alleen de afstand die u loopt, maar rekent ook uit hoeveel stappen u neemt, de hoeveelheid calorieën die u verbruikt en hoeveel uren u actief bent geweest. U ziet in een oogopslag hoeveel procent van uw dagelijkse doelstelling u hebt gehaald. De activity tracker houdt daarnaast ’s nachts bij hoe intensief en hoe lang u slaapt. Zo krijgt u een volledig overzicht van uw activiteiten in 24 uur.

Waar wordt dit apparaat voor gebruikt?

De ViFit Activity Tracker is speciaal ontwikkeld voor mensen die meer inzicht willen krijgen in hun bewegings- en slaappatroon. Het apparaat motiveert om meer te bewegen, vooral door het weergeven van het behaalde percentage van de doelstelling. Hiermee stimuleert de Activity Tracker een actievere en gezondere levensstijl. Doordat de Activity Tracker zeer gebruiksvriendelijk is, kan het door iedereen gebruikt worden.

Hoe werkt de ViFit Activity Tracker?

De Medisana Activity Tracker is er in twee uitvoeringen: de standaard ViFit Activity Tracker en de ViFit Connect Activity Tracker. Beide apparaten zijn voorzien van zeer nauwkeurige sensoren die al uw bewegingen analyseren. Voor het eerste gebruik moet u Vitadock app downloaden. Deze app stelt u in staat om alle gegevens van de tracker uitgebreid te bekijken en analyseren op uw smartphone, tablet of pc. De Connect Activity Tracker beschikt over een bluetoothverbinding waarmee de gegevens worden gesynchroniseerd. Bij de standaarduitvoering van de Activity Tracker gebeurt dit via een bijgeleverd usb-kabeltje.

Hoe gebruikt u dit apparaat?

De ViFit Activity Tracker is zeer eenvoudig te gebruiken. Draag het apparaatje bij u door middel van de clip of de armband. U kunt de tracker ook los in uw broekzak stoppen. Druk op het display om naar een andere weergave te gaan. U ziet dan het aantal stappen, aantal calorieën, de afgelegde afstand, activiteitsduur in uren of het dagelijkse doel in procenten. Om de slaapmodus te activeren drukt u drie seconden op de knop, waarna u uw keuze bevestigt door nogmaals op de knop te drukken. In de gebruiksaanwijzing leest u precies hoe u de ViFit Activity Tracker gebruikt.

Specificaties

ViFit Activity Tracker (standaard):

 • Het interne geheugen bewaart de gegevens van 15 dagen;
 • Wordt geleverd met draagclip, usb-kabel en speciale armband voor de nacht;
 • Oplaadbare batterij met lange levensduur (5 tot 7 dagen);
 • Gegevens te synchroniseren naar VitaDock Online programma via bijgeleverd usb-kabeltje;
 • Gegevens te bekijken op smartphone, iPhone, tablet en pc via de gratis Vitadock app.
ViFit Connect Activity Tracker:
 • Het interne geheugen bewaart de gegevens van 15 dagen;
 • Wordt geleverd met usb-kabel en aparte sportarmband;
 • Oplaadbare batterij met lange levensduur (5 tot 7 dagen);
 • Gegevens te synchroniseren via Bluetooth Smart 4.0;
 • Gegevens te bekijken op smartphone, iPhone, tablet en pc via de gratis Vitadock+ app.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Medisana ViFit Activity Tracker

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven