Megasonex

Megasonex

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Megasonex levert mondverzorgingsproducten die gebaseerd zijn op een revolutionaire techniek. De elektrische tandenborstel van Megasonex werkt op basis van sonische (vibrerende) bewegingen én ultrasound, een geluidssignaal met een zeer hoge frequentie. Meer info

Laagste prijs
€ 7,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Megasonex?

Megasonex levert mondverzorgingsproducten die gebaseerd zijn op een revolutionaire techniek. De elektrische tandenborstel van Megasonex werkt op basis van sonische (vibrerende) bewegingen én ultrasound, een geluidssignaal met een zeer hoge frequentie. Dit zorgt voor een tweevoudige, zeer grondige gebitsreiniging. Het Megasonex assortiment bevat tevens bijpassende opzetborstels, een ultrasone tongschraper en een speciale tandpasta. Alle artikelen van Megasonex worden aanbevolen door tandartsen en parodontisten en zijn zonder recept te bestellen.

Waar worden deze artikelen voor gebruikt?

De Megasonex elektrische tandenborstel en tongschraper zorgen voor een ultieme mondhygiëne. De tandenborstel is geschikt voor het dagelijks reinigen van het gebit. Door de zachte borstelkop en de lage poetssnelheid is de elektrische tandenborstel ook geschikt voor gebruik bij implantaten, beugels, kronen of ander kunstmatige elementen. De ultrasone technologie (ultrasound) zorgt voor extra bescherming tegen tandplak en het ontstaan van cariës of tandvleesontstekingen.

De tongschraper wordt na het tandenpoetsen gebruikt om achtergebleven bacteriën op de tong te verwijderen. Hierdoor bent u zeker van een langdurig frisse adem.

Hoe werkt Megasonex?

De Megasonex tandenborstel zendt een ultrasoundsignaal uit. Deze onhoorbare geluidsgolf verbreekt de ketens van bacteriën in de mondholte die tandplak en een slechte adem veroorzaken. De ultrasoundtechnologie wordt gecombineerd met een sonische poetsbeweging, waardoor het gebit op twee manieren wordt gereinigd. De zachte borstelhaartjes en lage bewegingssnelheid zorgen ervoor dat het tandvlees en het tandglazuur niet beschadigd raken.

De Megasonex tongschraper wordt, net als een opzetborstel, vastgeklikt op de basis van de elektrische tandenborstel. Hierdoor wordt er ook bij het reinigen van de tong gebruik gemaakt van ultrasound en sonische bewegingen. De tongschraper is speciaal aangepast aan de vorm van de tong en verwijderd aanslag en bacteriën zonder het kwetsbare tongoppervlak en de smaakpapillen te beschadigen. Met Megasonex reinigt u uw gebit en mond op een zeer krachtige, maar niet-agressieve manier.

Hoe gebruikt u Megasonex?

De Megasonex elektrische tandenborstel gebruikt u net als iedere andere elektrische tandenborstel. Laad het apparaat voor het eerste gebruik op. In de handleiding leest u hoe het apparaat precies werkt. U kunt bij het gebruik van de tandenborstel kiezen uit drie trilsnelheden: 18.000, 9.000 of 0 bewegingen per minuut. Kiest u voor 0 bewegingen per minuut, dan zendt het apparaat alleen ultrasoundsignalen uit. U kunt deze functie eventueel combineren met handmatig poetsen. Gebruik de Megasonex tandenborstel bij voorkeur met de bijpassende opzetborstels (verkrijgbaar in de varianten ‘medium’ en ‘soft’), de opzetbare tongschraper en de Megasonex tandpasta. De tandpasta bevat nano-hydroxyapatiet, een mineraal dat zich hecht aan kleine beschadigingen in het tandglazuur en zo beginnende gaatjes en oneffenheden repareert.

Wanneer mag u de Megasonex artikelen niet gebruiken?

De Megasonex tandenborstel is in principe geschikt voor ieder gebit. Jonge kinderen mogen de tandenborstel alleen gebruiken onder toezicht van een volwassene. De tandpasta bevat geen fluoride, parabenen en conserveringsmiddelen en is daardoor ook veilig voor peuters. Gebruik de tongschraper niet bij jonge kinderen. Heeft u een pacemaker, lijdt u aan een aandoening aan het tandvlees of heeft u andere gezondheidsproblemen, overleg dan met de (tand)arts of u de producten van Megasonex kunt gebruiken.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Megasonex

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven