Melatonine

Melatonine 1 mg


Melatonine 1 mg dosering

Een antwoord op de vraag of iemand melatonine 1 mg dosering in zou moeten nemen is niet eenvoudig te geven. Dit verschilt per persoon want elk persoon maakt zijn eigen hoeveelheid melatonine aan en heeft ook een bepaalde dosis nodig.

Bij adviezen over doseringen boven 0,3 mg dient men contact op te nemen met een eigen huisarts. In Nederland wordt een dosering van hoger dan 0,3 milligram (300mcg) gezien als een medicijn. Deze dosering kan met doktersvoorschrift bij een apotheek verkregen worden.

Melatonine 1 mg bestellen

Melatonine in de 1 mg dosering kunt u dus alleen bij een echte apotheek met een doktersvoorschrift bestellen. Hiervoor kunt u naar uw eigen huisarts gaan, die indien hij het nodig acht, u een recept voor Melatonine voorschrijft. Met dit recept kunt u bij de apotheek het middel afhalen.

Een andere manier om Melatonine te bestellen is via een online doktersdienst zoals Dokteronline.com. U wordt in contact gebracht met een samenwerkende arts. Door middel van een online arts consult wordt bepaald of het middel geschikt is voor u. Na goedkeuring wordt het middel thuis geleverd door een samenwerkende apotheek. Deze apotheken hebben de volgende doseringen in het assortiment: 2 mg, 3 mg en 5 mg.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.