Melatonine

Melatonine kopen bij een samenwerkende apotheek


Wanneer u problemen heeft met het slapen, of u hebt last van een jetlag, dan kunt u melatonine kopen. Waar u dit kunt doen, hangt af van de dosering die u wilt gebruiken. Melatonine van een dosering tot 0,3 mg is niet receptplichtig (wordt niet gezien als een geneesmiddel). Dit betekent dat u melatonine tot 0,3 mg vrij kunt kopen bij de drogist en supermarkt. Deze dosering wordt gezien als een voedingssupplement. In de VS wordt melatonine door miljoenen mensen als voedingssupplement gebruikt, vanwege de vele positieve effecten die aan melatonine toegeschreven worden.

Melatonine van een dosering hoger dan 0,3 mg is een geneesmiddel en kunt u dus niet overal kopen. Hiervoor heeft u een recept nodig van een arts. Deze dosering kunt u kopen via uw eigen huisarts of bij een apotheek die samenwerkt met een online doktersdienst zoals Dokteronline.com. Bij een dergelijke apotheek kunt u melatonine kopen in de doseringen 2 mg, 3 mg en 5 mg. Welke dosering voor u ideaal is hangt af van de aard van uw klachten.

Wanneer u melatonine of andere geneesmiddelen bij een online doktersdienst wilt kopen, moet u bedachtzaam zijn op aanbieders van namaakmedicijnen. Helaas zijn er op het internet veel onbetrouwbare websites actief. Om te bepalen of u te maken heeft met een legitieme aanbieder van betrouwbare geneesmiddelen, kunt u o.a. letten op het taalgebruik, op contactmogelijkheden in uw eigen taal en op de prijzen van de medicijnen. Valse medicijnen worden meestal voor enkele euro's aangeboden.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.