Menstruatie pleister

Menstruatie pleister

De CureTape menstruatiepleister verlicht menstruatieklachten, zoals rugpijn, misselijkheid, hoofdpijn en buikkrampen. De pleister bevat geen medicijnen, geeft geen bijwerkingen en kan veilig gebruikt worden. Meer info

Kosten vanaf
€ 15,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

Kosten opdracht is incl. BTW.

  • iDeal
  • Billink
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Dienst
Kosten opdracht *
Dienst – Kosten opdracht *

Cure Tape Menstruatiepleister 3st.

€ 15,50

Wat is de Menstruatiepleister?

De CureTape menstruatiepleister verlicht menstruatieklachten, zoals rugpijn, misselijkheid, hoofdpijn en buikkrampen. De pleister bevat geen medicijnen, geeft geen bijwerkingen en kan veilig gebruikt worden. Het effect van de menstruatiepleister is aangetoond in een onderzoek: het merendeel van de vrouwen die de menstruatiepleister gebruikten hadden minder lang en minder hevig last van menstruatieklachten dan de vrouwen in de controlegroep. Wilt u zelf het pijnstillende effect van de menstruatiepleister ervaren, dan kunt u de CureTape menstruatiepleister bij uw eigen drogist kopen. Het is ook mogelijk om aan ons de opdracht te geven om dit op uw naam te regelen bij een geregistreerde EU-drogisterij.

Hoe werkt de Menstruatiepleister?

De CureTape-methode is in de jaren '80 ontwikkeld door de Japanse arts Kenzo Kase. Hij ontdekte dat het gebruik van elastisch tape bepaalde pijnklachten kon verminderen. Het tape tilt de huid iets omhoog, waardoor de zenuwbanen in de huid worden beïnvloed en de pijn wordt verlicht. Dit concept is verder ontwikkeld tot de CureTape menstruatiepleister: een product dat de typische menstruatieklachten zoals buikpijn, rugpijn en misselijkheid vermindert zonder gebruik te maken van medicijnen. De pleisters worden op de buik en op de onderrug geplakt. De zenuwbanen in de huid hebben op die plekken een verbinding met de zenuwbanen in de baarmoeder. De pijn wordt met behulp van de pleisters op een natuurlijke manier bestreden.

Hoe gebruikt u de Menstruatiepleister?

De CureTape menstruatiepleister is beschikbaar in verpakkingen van 3 stuks. Het gebruik is heel eenvoudig: plak twee korte pleisters in het midden van de buik, tussen de navel en het schaambeen. Breng één pleister horizontaal aan en plak de andere pleister er verticaal overheen, zodat er een kruis ontstaat. Breng vervolgens een lange pleister aan in het midden van de onderrug. In de bijsluiter staat hoe en op welke plek u de pleisters precies moet aanbrengen. De pleisters werken snel: de meeste vrouwen hebben merken binnen een uur na het aanbrengen van CureTape al verschil. Breng de pleisters aan zodra u last krijgt van menstruatieklachten. Dit kan ook al een paar dagen voordat de bloeding begint, bijvoorbeeld als u last heeft van premenstruele rug- of buikklachten. Laat de pleisters zitten zolang u last heeft van de klachten. Dit verschilt per persoon: in het algemeen wordt de CureTape menstruatiepleister 1 tot 3 dagen achter elkaar gedragen. Verwijder de pleister als deze gaat irriteren. De menstruatiepleister is waterproof en blijft gewoon zitten tijdens douchen, zwemmen of sporten. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik de CureTape menstruatiepleister niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen. Ga terwijl u de menstruatiepleisters gebruikt niet in de felle zon zitten of onder de zonnebank. Bewaar de pleisters op een koele, droge plek buiten bereik van kinderen.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Menstruations pflaster

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven