Meridol Zekere Adem (Halitosis)

Meridol Zekere Adem (Halitosis)

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Meridol Zekere Adem (Halitosis) mondverzorgingsproducten bestrijden en voorkomen een slechte adem. Het mondverzorgingssysteem bestaat uit een tand- en tonggel, tongreiniger en mondwater. Meridol Zekere Adem (Halitosis) zorgt voor een optimale mondhygiëne. Meer info

Laagste prijs
€ 4,20
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Meridol Zekere Adem (Halitosis)?

Meridol Zekere Adem (Halitosis) mondverzorgingsproducten bestrijden en voorkomen een slechte adem. Het mondverzorgingssysteem bestaat uit een tand- en tonggel, tongreiniger en mondwater. Meridol Zekere Adem (Halitosis) zorgt voor een optimale mondhygiëne. In slechts vijf stappen bent u verzekerd van een schoon gebit en een langdurig frisse adem.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Een slechte adem, ook wel halitose genoemd, is vervelend en gênant. Het grote probleem van halitose is dat mensen die er last van hebben het zelf meestal niet merken: het is bijna onmogelijk om de eigen adem te ruiken. Angst voor het hebben van een slechte adem kan leiden tot onzekerheid. Sommige mensen zijn zo bang dat ze vies uit hun mond ruiken dat ze sociale situaties liever vermijden. Meridol Zekere Adem (Halitosis) zorgt ervoor dat de oorzaak van halitose wordt opgeheven. Hierdoor bent u zeker van een frisse adem en kunt u weer onbezorgd lachen en praten.

Hoe werkt Meridol Zekere Adem (Halitosis)?

Halitose wordt meestal veroorzaakt door bacteriën in de mondholte. Vooral achter op de tong blijven er veel bacteriën achter, vaak in de vorm van een witte aanslag. Tandenpoetsen alleen verwijdert deze aanslag niet. Meridol Zekere Adem (Halitosis) ontwierp daarom een speciale tongreiniger. Dit apparaatje schraapt vuil en bacteriën van het tongoppervlak, waardoor nare geurtjes en een vervelende smaak verdwijnen. De tand- en tonggel en het mondwater bevatten onder andere aminofluoride, tinfluoride en zinklactaat: stoffen die het gebit reinigen en beschermen en daarnaast een antibacteriële en geurbindende werking hebben. Meridol Zekere Adem (Halitosis) bevat geen alcohol en is daardoor ook geschikt voor de gevoelige mond.

Hoe gebruikt u Meridol Zekere Adem (Halitosis)?

Het Meridol Zekere Adem (Halitosis) mondverzorgingssysteem bestaat uit vijf stappen:

 • Stap 1: Poets uw tanden met Meridol Zekere Adem (Halitosis) tand- en tonggel en spoel daarna uw mond.
 • Stap 2: Pak de tongreiniger en plaats een kleine hoeveelheid tand- en tonggel op de noppen van het apparaat.
 • Stap 3: Verdeel de gel gelijkmatig over de tong.
 • Stap 4: Draai de tongreiniger om en schraap met de schaafkant zachtjes van achteren naar voren over het tongoppervlak om de aanslag te verwijderen. Spoel uw mond en maak de tongreiniger schoon onder stromend water.
 • Stap 5: Spoel gedurende 60 seconden de mond met 15 ml Meridol Zekere Adem (Halitosis) mondwater.
Voor een optimaal resultaat wordt aanbevolen om de mond en het gebit tweemaal per dag op deze manier te verzorgen. Vervang de tongreiniger regelmatig. Bij dagelijks gebruik is het apparaatje na ongeveer drie maanden aan vervanging toe.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik Meridol Zekere Adem (Halitosis) mondwater en tand- en tonggel niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten. U vindt een overzicht van de bestanddelen in de bijsluiter of op de verpakking. Gebruik de tongreiniger niet als u lijdt aan een aandoening aan de tong. Meridol tand- en tonggel en mondwater zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar. Gebruik de tongschraper niet bij jonge kinderen. Twijfelt u of het Meridol Zekere Adem (Halitosis) mondverzorgingssysteem geschikt voor u is, overleg dan met de (tand)arts.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Meridol Zekere Adem (Halitosis)

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven