Metagenics Iodine & Tyrosine

Metagenics Iodine & Tyrosine

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Metagenics Iodine & Tyrosine is een voedingssupplement met jodium en tyrosine, twee stoffen die belangrijk zijn voor het lichaam. Jodium en tyrosine bevorderen een normale werking van de schildklier. Meer info

Laagste prijs
€ 27,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Metagenics Iodine & Tyrosine?

Metagenics Iodine & Tyrosine is een voedingssupplement met jodium en tyrosine, twee stoffen die belangrijk zijn voor het lichaam. Jodium en tyrosine bevorderen een normale werking van de schildklier. Dit voedingssupplement beschermt bovendien tegen kanker als gevolg van radioactieve straling. U kunt Metagenics Iodine & Tyrosine online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt het voedingssupplement voor gebruikt?

Het spoorelement jodium en het aminozuur tyrosine spelen een belangrijke rol in veel lichamelijk processen. De schildklier heeft jodium en tyrosine nodig om schildklierhormonen te produceren. Deze hormonen zorgen onder andere voor een optimale stofwisseling, een regelmatige hartslag en een goede bloeddruk. Tyrosine is ook belangrijk voor de productie van dopamine en adrenaline: stoffen die invloed hebben op de gemoedstoestand.

Jodium is toegevoegd in brood en in keukenzout. Tyrosine komt van nature veel voor in kaas, vis en eieren. Wie te weinig van deze voedingsstoffen binnenkrijgt, kan last krijgen van bepaalde klachten, waaronder kouwelijkheid, vermoeidheid, lusteloosheid en depressie. Metagenics Iodine & Tyrosine kan een tekort aan jodium en/of tyrosine eenvoudig opheffen, waardoor deze symptomen verminderen.

Jodium kan ook gebruikt worden als bescherming bij radioactieve straling. Radioactief jodium dat bijvoorbeeld vrijkomt bij een kernramp wordt opgeslagen in de schildklier. Dit verhoogt de kans op kanker en andere aandoeningen aanzienlijk. Door de schildklier te verzadigen met jodium uit een voedingssupplement, kan deze geen extra (radioactief) jodium meer opnemen.

Hoe gebruikt en doseert u Metagenics Iodine & Tyrosine?

Bij de samenwerkende drogisten kunt u Metagenics Iodine & Tyrosine online bestellen in verpakkingen van 60 capsules. Een capsule bevat 225 microgram jodium (150% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid) en 500 mg L-tyrosine. De aanbevolen dosering is 1 capsule per dag. Neem de capsule zonder te kauwen in met voldoende vloeistof. Overschrijd de aanbevolen dosering niet en lees voor gebruik de bijsluiter of de aanwijzingen op de verpakking.

Bijwerkingen

Er zijn geen bijwerkingen te verwachten bij het gebruik van Metagenics Iodine & Tyrosine, mits u zich aan de aanbevolen dosering houdt. Krijgt u toch last van klachten, raadpleeg dan een arts.

Wanneer mag u dit voedingssupplement niet gebruiken?

Gebruik Metagenics Iodine & Tyrosine niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten (zie verpakking of bijsluiter). Dit voedingssupplement is niet geschikt voor mensen die een bepaalde vorm van huidkanker (melanoom) hebben of die medicijnen uit de groep MAO-remmers gebruiken. Metagenics Iodine & Tyrosine wordt afgeraden aan vrouwen die zwanger zijn en borstvoeding geven.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Metagenics Iodine & Tyrosine

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven