MetaRelax

MetaRelax

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

MetaRelax bestaat uit magnesium, een aantal B-vitamines en het aminozuur taurine. Dit voedingssupplement vult het magnesiumgehalte in het lichaam aan, waardoor klachten als vermoeidheid, stress en spierproblemen verminderen of voorkomen kunnen worden. Meer info

Laagste prijs
€ 14,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Bitcoin
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Bijsluiter(s)

Wat is MetaRelax?

MetaRelax bestaat uit magnesium, een aantal B-vitamines en het aminozuur taurine. Dit voedingssupplement vult het magnesiumgehalte in het lichaam aan, waardoor klachten als vermoeidheid, stress en spierproblemen verminderen of voorkomen kunnen worden. U kunt MetaRelax online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt het product voor gebruikt?

Het mineraal magnesium speelt een belangrijke rol in veel lichamelijke processen. Door ons hedendaagse voedingspatroon krijgen we niet altijd voldoende magnesium binnen. Veel mensen kampen daardoor met een magnesiumtekort, al weet niet iedereen dat. De symptomen van magnesiumgebrek zijn onder andere:

 • Vermoeidheid;
 • Spontane spiertrekkingen (bijvoorbeeld trillend ooglid);
 • Hartkloppingen;
 • Gevoelig zijn voor stress;
 • Slaapproblemen;
 • Energiegebrek;
 • Spierkrampen.
Een magnesiumtekort kan onder andere ontstaan door een eenzijdig eetpatroon of door blootstelling aan veel stress. Daarnaast hebben bijvoorbeeld ook zwangere vrouwen, sporters, pubers, ouderen en mensen die maagzuurremmers of plastabletten gebruiken meer kans op een tekort aan magnesium.

MetaRelax normaliseert het magnesiumgehalte, wat een positief effect heeft op de klachten. De toegevoegde B-vitamines (B6, B9 en B12) versterken het effect van magnesium en werken bovendien weerstandverhogend. Taurine zorgt tot slot voor een goede mineraalbalans in de cellen.

Hoe gebruikt en doseert u MetaRelax?

De samenwerkende drogisten hebben MetaRelax online verkrijgbaar in tabletten à 900 mg en in zakjes poeder à 1800 mg. De tabletten kunt u zonder te kauwen doorslikken met wat vloeistof. Het poeder moet voor gebruik eerst worden opgelost in een half glas water. De werkzame stof magnesiumglycerofosfaat wordt goed verdragen door maag en darmen en wordt al binnen enkele uren opgenomen in het lichaam.

De aanbevolen dosering van MetaRelax is als volgt:

 • Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 zakje of 2 tabletten per dag.
Voor kinderen jonger dan 12 jaar geldt een afwijkend doseringsadvies: geef jonge kinderen dagelijks maximaal 5 tot 6 mg magnesium per kilo lichaamsgewicht. Een arts kan u hierover verder adviseren.

MetaRelax kan zonder bezwaar langdurig gebruikt worden. Een teveel aan magnesium wordt normaal gesproken uitgescheiden via de urine en levert geen gevaar op voor de gezondheid. Het product is ook geschikt voor zwangere vrouwen en diabetici. Lees voordat u dit voedingssupplement gebruikt de bijsluiter of aanwijzingen op de verpakking.

Bijwerkingen

MetaRelax wordt doorgaans probleemloos verdragen. Krijgt u toch last van bijwerkingen, neem dan contact op met een arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?

Gebruik MetaRelax niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen (zie bijsluiter of verpakking). Raadpleeg voor gebruik een arts als u lijdt aan nierinsufficiëntie. Twijfelt u of u MetaRelax mag gebruiken, overleg dan met een arts.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - MetaRelax

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven