Metronidazol tablet

Metronidazol zonder recept, mag dat?


Metronidazol tabletten bestrijden bepaalde bacteriën en eencellige organismen. Het medicijn helpt onder andere bij trichomonas (een soa), giardiasis (een darmparasiet) een maagdarmzweer en bacteriële infecties. Wilt u dit geneesmiddel bestellen, maar heeft u nog geen tijd gehad om naar de huisarts te gaan? Via de doktersdienst Dokteronline.com kunt u Metronidazol tablet zonder recept van uw huisarts kopen. Het vereiste recept wordt uitgeschreven tijdens het online arts consult.

Hoe kunt u Metronidazol receptvrij bestellen?

Als u Metronidazol wilt kopen, heeft u altijd een recept nodig. Dat hoeft echter niet per se een recept van uw eigen arts te zijn. Dokteronline.com werkt samen met artsen die het recept voor u kunnen uitschrijven. Deze arts checkt eerst uw gezondheidsprofiel. U vult daarvoor een uitgebreide vragenlijst over uw gezondheid in. Aan de hand daarvan beslist de arts of u in aanmerking komt voor een behandeling met Metronidazol. Is dat inderdaad het geval, dan wordt een online recept naar een van de samenwerkende apotheken gestuurd. Daar wordt uw bestelling direct klaargemaakt en verzonden. Makkelijker kan het niet!

Metronidazol bij vaginale klachten

Artsen schrijven Metronidazol tabletten onder andere voor bij trichomonas en bacteriële vaginose. Deze aandoeningen komen vaak voor en zijn bij vrouwen te herkennen aan de volgende vaginale klachten:
  • Toegenomen, sterk ruikende vaginale afscheiding;
  • Jeuk en/of pijn in en rond de vagina;
  • (soms) Pijn bij het plassen.
Metronidazol zorgt ervoor dat de ziekteverwekkende organismen worden gedood zodat de vaginale klachten snel afnemen. Omdat Trichomonas een seksueel overdraagbare (en dus besmettelijke) aandoening is, is het verstandig om zo snel mogelijk te beginnen met de behandeling. Durft u niet naar de huisarts voor een recept, dan kunt u bij de samenwerkende apotheken Metronidazol tablet via een online arts consult bestellen.

Metronidazol is receptplichtig

Metronidazol is, net als andere antibiotica, een receptplichtig geneesmiddel. Er moet dus altijd een arts aan te pas komen om u dit middel voor te schrijven. Alleen een arts kan en mag de juiste dosering bepalen. Kunt of wilt u niet naar uw eigen huisarts, dan zult u dus een andere arts moeten raadplegen. Bij Dokteronline.com hoeft u niet te zoeken naar een vervangende dokter: uw bestelling wordt automatisch doorgestuurd naar een van de samenwerkende artsen. Zo kunt u Metronidazol tablet zonder recept maar toch veilig en legaal bestellen met een online arts consult.

Veilig Metronidazol receptvrij kopen met een online recept

Er wordt tegenwoordig veel gewaarschuwd voor het online bestellen van geneesmiddelen. En terecht, want helaas zijn niet alle websites even betrouwbaar. Zo zijn er een hoop bedrijven die Metronidazol tablet zonder recept aanbieden, en ook zelf geen medische controle uitvoeren. Vaak zijn deze pillen ook nog eens spotgoedkoop. Ga niet in op zulke aanbiedingen: meestal gaat het om illegale nepmedicijnen. Wilt u online Metronidazol kopen, onthoud dan dat dit geneesmiddel uitsluitend op recept mag worden verstrekt. Via de doktersdienst Dokteronline.com is het niet mogelijk om Metronidazol tablet receptvrij te bestellen. Wel kunt u dit middel verkrijgen door middel van een online arts consult en online recept. Wij zorgen ervoor dat het benodigde recept online wordt verzorgd. Uiteraard behandelen we uw gegevens vertrouwelijk. Uw bestelling wordt binnen enkele dagen in een discrete verpakking bij u thuisbezorgd.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

 

Gerelateerde artikelen