Microgynon 30

Microgynon-30 ervaringen


Microgynon-30 is een anticonceptiepil die vaak wordt voorgeschreven. Deze pil is relatief licht (hij bevat minder dan 50 microgram oestrogeenhormoon per pil) en veroorzaakt daardoor weinig bijwerkingen. Omdat er bij het gebruik van deze pil geen echte menstruatie maar een lichte onttrekkingsbloeding op gang komt, wordt Microgynon-30 ook voorgeschreven aan vrouwen die veel last hebben van menstruatieklachten (buikpijn, hevige bloedingen). Vrouwen met Microgynon-30 ervaringen zijn over het algemeen heel positief over de werking van deze pil.

Microgynon-30 gebruikerservaringen

Onze bezoekers sturen regelmatig reviews over de medicatie die ze besteld hebben bij apotheken die met ons samenwerken. Hieronder leest u een aantal Microgynon 30 ervaringen.

Debby:
Ik heb goede ervaringen met deze pil. Niet aangekomen, geen tussentijdse bloedingen, geen puistjes. Dat is wel eens anders geweest bij andere anticonceptiemiddelen die ik heb geprobeerd.

Lotte | Burgh Haamstede:
Erg prettig aan het bestellen bij een apotheek die met Dokteronline.com samenwerkt vind ik de snelle service, de site is daarbij ook nog eens erg duidelijk, dus ook als ik andere informatie wil kan ik dat makkelijk vinden. Microgynon heeft mij van die ellendige menstruatiepijn afgeholpen en het is nog niet eens zo'n zware pil! Helemaal happy dus.

Hebt u zelf Microgynon-30 ervaringen en wilt u deze delen met andere bezoekers? Schrijf dan een review! U kunt bijvoorbeeld iets vertellen over de bijwerkingen, de voordelen of de nadelen van deze pil. Uw gebruikerservaring helpt andere bezoekers om een goed beeld te krijgen van dit medicijn. Vul het online reviewformulier in via de knop op de productpagina.

Microgynon-30 ervaringen: bijwerkingen

Veel vrouwen zijn bezorgd over de bijwerkingen van de anticonceptiepil. Bij een lichtere pil als Microgynon-30 vallen de bijwerkingen over het algemeen erg mee. Sommige gebruiksters meldden dat ze lichte bloedingen kregen buiten de stopweek. Een enkeling kreeg last van gespannen borsten en misselijkheid. Ook hoofdpijn komt soms voor. Vaak gaan deze klachten na een paar maanden vanzelf over. Blijft u last houden van deze ongemakken, raadpleeg dan een arts. In de bijsluiter leest u meer informatie over de mogelijke bijwerkingen van deze pil.

Microgynon-30 of Microgynon-30 ED

Microgynon-30 wordt drie weken lang dagelijks ingenomen. Hierna volgt een stopweek, waarin de onttrekkingsbloeding op gang komt. Sommige vrouwen vinden dit innameschema lastig. Voor hen is er Microgynon-30 ED. De werking van deze pil is gelijk aan Microgynon-30. Het verschil is dat een strip Microgynon-30 ED 7 extra pillen bevat. Deze pillen bevatten geen werkzame stof (placebo) en worden tijdens de stopweek ingenomen. Op die manier slikt u iedere dag een pil en hoeft u niet op het innameschema te letten. Er komt in de laatste week van de cyclus overigens wel gewoon een onttrekkingsbloeding op gang.

Microgynon-30 online bestellen bij een samenwerkende apotheek

Microgynon-30 is een zeer betrouwbare anticonceptiepil die door veel vrouwen naar grote tevredenheid wordt gebruikt. Wilt u na het lezen van de Microgynon-30 ervaringen zelf deze pil proberen, dan kunt u dit geneesmiddel online bestellen bij een apotheek die met Dokteronline.com samenwerkt. U heeft hiervoor geen recept van uw eigen huisarts nodig. Wij brengen u in contact met een samenwerkende arts. Deze doorloopt met u een online consult zodat hij het recept kan uitschrijven na een grondige beoordeling. De bestelling wordt doorgegeven aan een samenwerkende apotheek die het medicijn vervolgens naar u toe stuurt.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.