Microgynon 30

Betrouwbare anticonceptie? Microgynon bestellen bij een apotheek.


Microgynon, de veilige en betrouwbare pil

Anticonceptiepillen zijn in veel soorten verkrijgbaar bij met Dokteronline.com samenwerkende apotheken. Microgynon wordt al jarenlang voorgeschreven en is een van de veiligste en betrouwbaarste pillen op de markt. Er zijn veel vrouwen die Microgynon kopen omdat deze pil makkelijk in gebruik is en weinig tot geen bijwerkingen geeft. Microgynon is een zogenaamde combinatiepil: de werkzame stoffen zijn ethinylestradiol en levonorgestrel, twee vrouwelijke geslachtshormonen die een belangrijke rol spelen bij de maandelijkse cyclus.

Microgynon voorkomt zwangerschap en menstruatieproblemen

Microgynon is in eerste instantie bedoeld als voorbehoedsmiddel. Het wordt door artsen echter ook voorgeschreven in de volgende gevallen:
  • Ter behandeling van menstruatieklachten zoals hevige buikkrampen;
  • Bij abnormaal bloedverlies tijdens de menstruatie;
  • Om de menstruatie tijdelijk uit te stellen.
Zoekt u een betrouwbare anticonceptiepil en/of een medicijn dat menstruatieproblemen aanpakt? Dan is Microgynon bestellen bij een samenwerkende apotheek een goede keuze.

Hoe werkt Microgynon?

De hormonen in Microgynon saboteren een mogelijke zwangerschap op 3 manieren:
  • De eisprong wordt geremd: er komt geen eicel beschikbaar;
  • De structuur van het baarmoederslijmvlies verandert: zou een eicel per ongeluk toch worden bevrucht, dan kan deze zich niet innestelen.
  • De slijmprop in de baarmoedermond wordt zo goed als ondoordringbaar voor zaadcellen.
Bij correct gebruik van Microgynon is het dus nagenoeg onmogelijk om zwanger te worden. De onttrekkingsbloeding die in de stopweek op gang komt, verloopt bovendien een stuk milder dan een echte menstruatie. Dit zorgt ervoor dat eventuele menstruatieproblemen sterk verminderen.

Het gebruik van Microgynon

Microgynon is, net als alle andere anticonceptiepillen, uitsluitend betrouwbaar als het elke dag op een vast tijdstip wordt ingenomen. Alleen dan is de pil een veilig voorbehoedsmiddel. Bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com kunt u Microgynon kopen in diverse varianten:
  • Microgynon 30: een strip van 21 pillen, waarna een pauze van 7 dagen (stopweek) wordt ingelast. Tijdens deze pauze komt een onttrekkingsbloeding op gang. Na de stopweek begint u aan een nieuwe strip pillen;
  • Microgynon 30 ED (every day): een strip van 28 pillen, waarvan 7 hormoonvrije pillen in een andere kleur. Tijdens het slikken van deze laatste 7 pillen komt een onttrekkingsbloeding op gang. U begint direct na de laatste pil met een nieuwe strip.
De werking van beide varianten is dus hetzelfde, alleen wordt er bij Microgynon 30 ED elke dag van de maand een pil ingenomen: een schema dat veel vrouwen makkelijker in gebruik vinden. Wilt u Microgynon kopen bij een samenwerkende apotheek? Lees voor gebruik de bijsluiter goed door.

Microgynon bestellen bij samenwerkende apotheken

De met Dokteronline.com samenwerkende apotheken hebben de Microgynon anticonceptiepil in verpakkingen van 3, 6, 9 of 12 strips verkrijgbaar. Online Microgynon kopen bij een samenwerkende apotheek heeft veel voordelen: uw aanvraag wordt snel, veilig en discreet verwerkt. Geen lange wachtrij bij de apotheek, geen gedoe met betalen. U regelt alles via uw computer en heeft Microgynon al binnen enkele werkdagen rechtstreeks van de apotheek in huis. Bestel Microgynon hier bij een samenwerkende apotheek of geef uw order telefonisch aan ons door.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.