Microgynon 30

Microgynon-30 zonder recept van uw eigen huisarts


Microgynon-30 is een van de meest gebruikte anticonceptiepillen. Veel vrouwen gebruiken deze pil al jaren naar tevredenheid: Microgynon-30 is gemakkelijk in gebruik, zeer betrouwbaar en geeft weinig bijwerkingen. U heeft een recept nodig om de anticonceptiepil te krijgen. Wilt u Microgynon-30 zonder recept van uw eigen huisarts bestellen, dan kan dat met een online recept. Dat betekent dat niet uw eigen huisarts, maar een andere, met Dokteronline.com samenwerkende arts u dit geneesmiddel voorschrijft.

Waarom een recept?

Veel medicijnen zijn receptplichtig. Dat is niet voor niets. Sterke geneesmiddelen mogen niet zomaar door iedereen gebruikt worden. Dat geldt ook voor Microgynon-30. Deze anticonceptiepil is niet geschikt voor vrouwen die lijden aan een bepaalde aandoening van de bloedvaten. Daarnaast kan de pil een wisselwerking hebben met sommige andere medicijnen. Een ervaren arts kan inschatten of u Microgynon-30 veilig kunt gebruiken. Zo worden gevaarlijke situaties voorkomen. Een recept is dus essentieel voor uw gezondheid.

Hoe kom ik aan een online recept?

Dokteronline.com kan u desgewenst in contact brengen met een samenwerkende arts. Deze neemt een online consult af. U beantwoordt via de computer een aantal vragen over uw gezondheid. Dit zijn vragen die uw eigen huisarts ook zou stellen, bijvoorbeeld over uw gewicht, lengte, levensstijl en medicijngebruik. Een arts die met Dokteronline.com samenwerkt, bekijkt de gegevens die u heeft ingevuld. Is er geen bezwaar voor het gebruik van Microgynon-30, dan wordt er een online recept uitgeschreven. De samenwerkende apotheek verzendt vervolgens direct uw medicijnen.

Waar is Microgynon-30 receptvrij verkrijgbaar?

Tegenwoordig zijn medicijnen gewoon via het internet te koop. Er zijn veel online apotheken en webwinkels die Microgynon-30 zonder recept aanbieden. Let er wel altijd op dat een samenwerkende arts u dit geneesmiddel voorschrijft. U heeft dus altijd een online recept nodig! Bedrijven die receptplichtige geneesmiddelen verkopen zonder (online) recept, zijn niet te vertrouwen. Het gaat hierbij vaak om nepmedicijnen die vervuilde stoffen bevatten of die een te lage of juist te hoge dosering hebben. Deze valse medicijnen zijn een gevaar voor uw gezondheid.

Veilig Microgynon-30 kopen

Wie geen zin heeft in een eindeloze zoektocht naar een betrouwbare internetarts en online apotheek, kan bij Dokteronline.com opgelucht ademhalen. Wij beschikken over alle voorwaarden en samenwerkende artsen en apotheken om u in staat te stellen veilig Microgynon-30 zonder recept van uw eigen huisarts te kopen: met ons samenwerkende artsen hebben veel ervaring en zijn uiteraard gediplomeerd. De apotheken waarmee we samenwerken zijn geregistreerd in Europa en leveren uitsluitend de originele medicijnen. Nog meer voordelen van het bestellen bij samenwerkende apotheken:
  • Een uitgebreid assortiment aan medicijnen;
  • Veel informatie over het gebruik van de medicijnen is te vinden op onze site;
  • Het laatste gezondheidsnieuws leest u op onze Gezondheidsblog;
  • De klantenservice helpt u graag met vragen en onverhoopte problemen;
  • Snelle levering: uw medicijnen worden binnen 1 tot 3 werkdagen door de samenwerkende apotheek bij u thuisbezorgd.

Microgynon-30, betrouwbare anticonceptie

De anticonceptiepil is een zeer betrouwbaar voorbehoedsmiddel. In de bijsluiter leest u hoe u dit medicijn moet innemen. Microgynon-30 is ook in een ED-variant bij de samenwerkende apotheek verkrijgbaar. Deze pil werkt op dezelfde manier, maar heeft zeven pillen extra per strip waardoor de stopweek vervalt. Bij samenwerkende apotheken is zowel Microgynon-30 ED als de reguliere Microgynon-30 zonder recept van uw eigen huisarts te bestellen.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.