Minocycline (Minocin)

Minocycline kopen bij acne en andere bacteriële infecties


Krachtig antibioticum nodig? Minocycline kopen!

Minocycline (werkzame stof: minocycline) behoort tot de tetracyclines: krachtige antibiotica die bij veel soorten bacteriële infecties worden ingezet. Artsen schrijven dit middel vooral voor bij acne omdat Minocycline de acnebacterie 'propionibacterium acnes' grondig bestrijdt. Minocycline kan echter ook worden gebruikt bij andere aandoeningen die het gevolg zijn van een bacteriële infectie, zoals luchtweginfecties, blaasontsteking of bepaalde geslachtsziekten.

Ontstekingen snel bestrijden met Minocycline

Minocycline werkt tegen diverse infecties die worden veroorzaakt door een besmetting met een bacterie, waaronder:
  • Luchtweginfecties zoals longontsteking, bijholteontsteking, bronchitis, keelontsteking of middenoorontsteking;
  • Huidinfecties zoals hevige vormen van acne (jeugdpuistjes) of rosacea (rode adertjes op wangen);
  • Geslachtsziekten als syfilis en gonorroe;
  • Urineweginfecties (blaasontsteking).
Heeft u last van een van deze aandoeningen? Dan kunt u bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com Minocycline bestellen om de ontsteking te genezen. Minocycline werkt snel: u voelt zich binnen enkele dagen een stuk beter.

Hoe werkt Minocycline?

Minocycline zorgt ervoor dat de bacterie geen eiwit meer kan aanmaken. Hierdoor kan deze zich niet langer voortplanten. De ontsteking kan zo genezen waardoor klachten als koorts, pijn, vermoeidheid, ontstekingsreacties van de huid en andere symptomen snel verminderen. Minocycline bestellen betekent dat u zich snel beter voelt. Het is wel belangrijk om de kuur helemaal af te maken, ook als de klachten al zijn verbeterd. Als u te vroeg stopt met dit middel worden niet alle bacteriën gedood en kan de infectie weer de kop opsteken.

Het gebruik van Minocycline

Een kuur Minocycline bestaat uit capsules (Minocin) die in hun geheel moeten worden doorgeslikt met wat vloeistof. Dit mag voor, tijdens of na de maaltijd. Een arts bepaalt hoe vaak en hoe lang u dit geneesmiddel moet innemen. Houdt u altijd aan de voorgeschreven dosering en maak de kuur zonder onderbreking helemaal af. Enkele belangrijke dingen die u moet weten voordat u Minocycline bestelt bij een samenwerkende apotheek:
  • U kunt tijdens het gebruik van dit geneesmiddel last krijgen van bijwerkingen zoals huiduitslag door overgevoeligheid, hoofdpijn, duizeligheid, maagdarmproblemen of andere klachten. Deze bijwerkingen treden echter niet altijd op;
  • Minocycline mag niet worden ingenomen tijdens een zwangerschap, en mag uitsluitend op advies van een arts worden gebruikt tijdens het geven van borstvoeding;
  • Sommige medicijnen, zoals maagzuurbindende middelen, verminderen de werking van Minocycline. Breng een arts daarom altijd op de hoogte van eventuele andere medicatie die u gebruikt.
Wilt u Minocycline kopen? Lees dan voor het gebruik altijd goed de bijsluiter. Hierin staat belangrijke informatie over eventuele contra-indicaties en bijwerkingen voor dit product.

Minocycline bestellen bij een samenwerkende apotheek

Heeft u last van een bacteriële infectie? Dan is belangrijk om zo snel mogelijk met een antibioticakuur te beginnen. Een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek zorgt ervoor dat u Minocycline snel in huis heeft. U hoeft niet te wachten tot u uw eigen huisarts eindelijk te pakken krijgt, of eindeloos in de rij te staan bij uw eigen apotheek. Ook de betaling wordt veilig online geregeld. Bestel Minocycline vandaag nog via een online arts consult bij een samenwerkende apotheek, dan heeft u dit medicijn binnen 1 tot 3 werkdagen in huis. Liever telefonisch Minocycline bestellen? Dan helpt de klantenservice u graag verder met uw bestelling bij een samenwerkende apotheek.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.